Life&style

Nove televizije stvarno nude novo iskustvo gledanja sadržaja - isprobali smo neka

  • Što napraviti kad ti se pokvari televizor? Vrlo jednostavno, kupiš novi
  • I mene je zadesila ista gorka sudbina, ali se na kraju pokazala sve samo ne gorkom, jer sada konačno imam televizor koji ispunjava sve moje želje
  • Odlučila sam se za Hisense ULED TV koji će, sigurna sam, zadovoljiti i najizbirljivije, a evo i zašto

Postoji siva, postoji crna. Postoji mala, postoji velika. Postoji na stalku, a nekad su postojale same bez stalka. Postoji nekad još veća od ove velike. Zbunjujuće? Neki se pitaju što je muškarac bez brkova, a ja se pitam što je dnevna soba bez dobrog televizora. Šalu na stranu, televizor je jedini tehnološki proizvod u kojem mogu uživati s drugima i koji volim ponosno pokazivati. Nedavno mi se pokvarila stara televizija pa sam se bacila u pronalaženje nove.

 | Autor: Pixsell Pixsell

Nisam netko tko se jako razumije u televizore, ali znam koje su mi karakteristike važne da bih bila zadovoljna. Tražila sam televizor dovoljno velik da iz svakog kuta mogu bezbrižno gledati neku seriju, čak i ako zaboravim staviti naočale, televizor čija slika izgleda bolje od stvarnosti i da sve aplikacije koje koristim poput YouTubea ili Netflixa budu na jedan jednostavan klik udaljene od mene. Gledala sam razne modele, veličine, raspitivala se u mnogim dućanima, a onda napokon pronašla savršenu!

Hisense ULED televizija je televizija za stvarno svačiji ukus, a kad sam ju opisala dečku i vidjela iskrice u njegovim očima znala sam da sam pronašla onu pravu. Prvo me oduševio elegantni dizajn ove televizije koju smo odlučili staviti na zidni stalak. Savršeno se uklopila u prostor. Zatim me oduševila zapanjujuće dobra slika i njezin realističan izgled. Boje, tekstura i nijanse u 4K rezoluciji iskustvo gledanja omiljene serije ili filma dovode do nove razine. Na moment mi se učinilo kao da Leonardo DiCaprio sjedi pored mene u dnevnom i baš se meni obraća. Rekla sam i frendici, jednom kad pogledaš film na ovom, nećeš više nikad htjeti gledati na nijednom drugom teelvizoru.

 | Autor: Pixsell Pixsell

Kad nisam sigurna što bih gledala ne brinem se da ću potrošiti cijelu večer listajući neku od aplikacija koje volim zato što je tu za mene VIDAA pametni operativni sustav koji mi omogućuje pristup raznim sadržajima, od sporta i filmova preko glazbe do umjetnosti.

Smart VIDAA OS dizajniran je da mi učini život lakšim i istovremeno mi omogućuje internetsku povezanost. Vrhunski video operativni sustav koji je prepun raznim aplikacijama kao što su Netfilx, YouTube, Prime Video, NBA i mnoge druge bio je jedan od glavnih razloga, uz savršenu sliku, zbog kojih sam bez razmišljanja odlučila da je ovo idealan televizor za moj dnevni.

 | Autor: Pixsell Pixsell

Nisam zaljubljenik u nogomet, ali mi je žao da nikad nisam bila na stadionu i uživo gledala neku utakmicu. Znam, još stignem, ali mislim da sam našla rješenje i za taj problem jer Hisense TV ima Sport Mode. U tom slučaju ne moram se brinuti da će me netko zaliti pivom ili kako da dođem do ženskog toaleta, a moj dragi može sa svojom ekipom navijati k'o lud za najdraži klub, kad već ne može baš svaku tekmu pratiti uživo. Sport Mode pojačava kontraste i boje kako bi pojačao sam doživljaj gledanja npr. nogometne utakmice. Trava je zelenija, slika je identificirana do najsitnijeg detalja, a zvuk se automatski pojačava da mi se čini kao da sam na pravom stadionu.

Kako sam rekla na početku, televizor je jedini tehnološki proizvod u kojem bez problema mogu uživati s drugima. Game Mode mi omogućava upravo to i svako druženje koje organiziram s ekipom pretvori u pravi game night u kojem svi uživamo. Osim odlika koje ga krase s grafičke strane, ovaj mode također ubrzava odaziv ekrana na inpute koji idu preko upravljača pa se ne brinem da će mi u kritičnom trenutku "štekati" igrica ili se zamrznuti slika. Uz Game Mode lakše dolazim do pobjede. 

 | Autor: Pixsell Pixsell

Kao svaka moderna djevojka rijetko ispuštam mobitel iz ruke, a funkcija Remote NOW mi nudi potpunu kontrolu nad Hisense uređajem jer pretvara moj mobitel u daljinski upravljač. Kao s magičnim štapićem upravljam sadržajem u svojoj kući, a zar to nije san svake žene? 

Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Miss7papa

    Nacionalni standardni jezik Hrvata pod "televizija" podrazumijeva medij, a "televizor" je uređaj. Naslov članka je pogrešan.