Life&style
Taylor Swift

Taylor Swift mogla bi glumiti u novom filmu iz Marvelova svemira? Evo što kaže Ryan Reynolds

  • Je li doista istina da će se megapopularna pjevačica Taylor Swift doista početi baviti glumačkim poslom?
  • Naime, zadnje se vrijeme šuška da će se Swift pojaviti u cameo ulozi u novom filmu iz Marvelova svemira
  • Swiftie kao superheroj? Pa, očito je bilo tek pitanje trenutka…. 

Taylor Swift kao glumica u nekom hollywoodskom hitu? Pa, ne bi nas čudilo… Ona može sve - već i u stvarnom životu djeluje poput superjunakinje. A glasine o mogućem pridruživanju Taylor Swift Marvelovom filmskom svemiru zadnje su vrijeme sve glasnije, a Ryan Reynolds ih je još nedavno „potpalio“. 

Glumca 'Deadpoola' upitali su o toj mogućnosti u intervjuu u nedavnom intervjuu i dao je primamljivo nejasan odgovor. „Znate, filmovi poput ovog... toliko se nagađa o toliko ljudi koji bi mogli završiti u filmu“, rekao je Reynolds na pitanje o glasinama. „Vidio sam jednog koji je bio uvjeren da je Elvis u filmu. Sve se može dogoditi i to je nešto što volim u ovom svemiru. Iznenađenja su bit 'Deadpoola'.“ To nije „da“, ali definitivno nije ni „ne“.

Priče o epizodnoj ulozi Swift u Marvelovom filmu počele su kada je insajder tvrdio da se Swift sastala s predsjednikom studija Marvel, Kevinom Feigeom. Kasnije je isti insajder, Daniel Richtman, tvrdio da Marvel razvija 'Phantom Blonde' kao špijunsku seriju i da se Swift razmatra za glavnu ulogu.

Sada ništa od ovoga nije potvrđeno, ali mogući cameo Taylor Swift u nadolazećem filmu 'Deadpool & Wolverine' možda je još uvijek moguć. U prošlosti su zvijezde iz svih krajeva svijeta zabave ostvarile iznenađujuće epizodne uloge u Marvelovom svemiru, uključujući Brada Pitta, Trevora Noaha i Swiftinu kolegicu pop zvijezdu, Miley Cyrus. 

Film The Apprentice Možda vas zanima Film 'The Apprentice' o mladom Trumpu u Cannesu je izazvao kontroverze, ali i 8-minutne ovacije Rubrika Life&style Life&style

Osim toga, tu je i činjenica da su Ryan Reynolds i Taylor Swift bliski prijatelji preko Reynoldsove supruge Blake Lively. Zapravo, pjesma Taylor Swift je nedavno predstavljena u traileru za Livelyin nadolazeći film, 'It Ends With Us'.

Dakle, možda Taylor Swift uskoro doista vidimo kao superherojku. 

Možda vas zanima Omar Sy, zvijezda serije 'Lupin', glumit će u novoj Netflixovoj komediji "Francuski ljubavnik' Rubrika Life&style Life&style
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    dobra je i glumica i pjevacica