Life&style

Tata je pričao kćerkici dok je još bila u trbuhu - evo njezine reakcije kad su se prvi puta ugledali

  • Kažu da bebe u maternici čuju naš glas, glazbu koju im puštamo...
  • Ovaj zaljubljeni tata sa svojom je nerođenom kćerkicom pričao svakog dana, ujutro i čim bi se vratio s posla
  • Pogledaj kako je malecka reagirala kad je u rodilištu prvi put vidjela tatu i začula njegov glas

Tek dođena djeca nemaju razvijeno pamćenje, ne vide dobro, malecna su i krhka, ali zato znaju nepogrešivo prepoznati svoju mamu po glasu koji su slušala još u maternici. Neki zbog toga nerođenoj djeci pričaju priče, puštaju glazbu, a ako i nisi totalno uvjerena da to ima prevelikog smisla, priča ovog  brazilskog para i njihove bebice možda uvjeri kojeg budućeg roditelja da tijekom trudnoće malo "porazgovara" s bićem koje tek dolazi na ovaj svijet.

Mama Tarsila Rosa i tata Flávio Dantas su se jako veselili dolasku svoje kćerkice. Dapače, tata Flávio bio je tako uskićen da je svakog dana ujutro i po dolasku s posla pričao i pričao bebici u Tarsilinom trbuhu. Pričao je sve što mu napamet padne, od toga kako mu je prošao dan do toga kako se veseli što će se uskoro vidjeti, kako je voli i kako će im biti super zajedno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Papai me dando o primeiro mama rs 😍

A post shared by Antonella (@antonella.vilela) on

I tako cijelu trudnoću, ne sasvim siguran koliko ga malena čuje (i sasvim siguran da ne razumije ni riječ, čini nam se). No kad se mala Antonella rodila u jednom je trenutku dokazala da je savršeno dobro čula tatu i slušala ga svo vrijeme. Kad su se njih dvoje prvi puta ugledali u rodilištu, Flávio je ponovio neke od rečenica koje joj je najčešće govorio, kako je voli, kako je sretan što je napokon stigla. Bebica se počela smijati već na prve njegove riječi i počastila ga najvećim i najiskrenijim osmjehom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Quando vi minha família pela primeira vez ❤️🥰

A post shared by Antonella (@antonella.vilela) on

Možda vas zanima Sve više Hrvatica rađa u Njemačkoj - jedna od njih je s nama podijelila svoje iskustvo Rubrika Život Život

Sretni tata svoje je osjećaje opisao riječima "sva ta ljubav ne stane u moje grudi", a Antonellina mama je kći nazvala "božjim darom". Da stvar bude još znakovitija, malena se rodila 11. kolovoza koji se u Brazilu slavi kao Dan očeva. Inače, zaljubljeni roditelji otvorili su kasnije i Instagram profil @antonelavilela na kojem prate odrastanje svoje kćerkice koja sada ima već gotovo pola godine.

 

POGLEDAJ ČETVRTU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": CVIJEĆE I TORTA

 

 

 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0