Life&style 29. travnja 2021.

Svjetski je dan plesa - idealan povod za učvršćivanje tijela!

PR/Glow & Go.
  • Sretan ti Svjetski dan plesa!
  • Obilježavamo ga uz uspješne plesačice Tinu, Gabrielu i Paulu koje su nam otkrile zašto im je ples važan
  • Sigurno da ti ples može pomoći u mentalnom i tjelesnom zdravlju, a u zgodnoj kombinaciji odličan je saveznik u borbi protiv jednog od najdosadnijih ženskih neprijatelja...

Ples je savršen mehanizam za održavanje tjelesne i mentalne forme. Ukoliko ga spojiš sa zdravom prehranom i zdravim načinom života te pravilnim self care ritualima, ne samo da ćeš se osjećati bolje i poletnije već ćeš izgledati kao najbolja verzija sebe. Danas je Svjetski dan plesa, stoga ga obilježi u dobrom ritmu.

Melvita je kreirala organsku kolekciju za učvršćivanje tijela L’Or Rose koja promiče zdrav način života i brigu o sebi svih 365 dana u godini. Obogaćena je ružičastim i crnim paprom za dodatni učinak zaglađivanja kože. Uz redovitu upotrebu i tjelesnu aktivnost pozdravit se s celulitom. Njegujuće formule s inovativnim kronobiološkim djelovanjem pomažu u sagorijevanju masnih stanica tijekom dana te sprječavaju njihovo nakupljanje tijekom noći, čak i na najkritičnijim dijelovima tijela.  

Tina Walme | Autor: PR/Glow & Go PR/Glow & Go Tina Walme

Zato je dobra ideja u svakodnevne rituale uvrstiti ples, namazati se mirisnim pilinzima, balzamima i uljima te stvoriti svoj mali svijet užitka. Pravo je vrijeme da s dobrim odlukama počneš već danas.

Gabriela Pilić | Autor: PR/Glow & Go PR/Glow & Go Gabriela Pilić

U svemu nađi nešto zabavno…

Pandemija COVID-19 utjecala je na navike, način života, ali i na dobro raspoloženje te mentalno zdravlje. Sigurno ti  je potrebno nešto što bi te oraspoložilo, protreslo i zabavilo.

Naime, sve je više dokaza koji sugeriraju da je ples dobar i za mentalno zdravlje ljudi, a kretanje uz omiljenu glazbu definitivno te može učiniti sretnijima. Još kada nakon plesnih pokreta uočiš i promjene na svom tijelu, to će biti dodatni motivator da nastaviš s ovom aktivnošću i učiniš nešto dobro za sebe. Spoji ples s L’Or Rose anticelulitnom kolekcijom iz Melvite kao što su to učinile vrhunske, profesionalne plesačice – Tina Walme, Gabriela Pilić i Paula Jeričević.

Paula Jeričević | Autor: PR/Glow & Go PR/Glow & Go Paula Jeričević

Djevojke su podijelile s nama svoje razloge zašto vole ples i zašto je dobro slijediti njihov primjer.    

 “Volim ples jer oblikuje tijelo, ublažava stres i povećava izdržljivost, a izvrstan je i za mentalno i emocionalno zdravlje. Ples omogućava ljudima da nadmaše vlastita očekivanja i pomaže im da otkriju nove stvari o sebi”, otkrila je Tina.

 “Volim ples jer najbolje mogu izraziti svoje emocije kroz pokret i glazbu”, ispričala je Gabriela.

 “Volim ples jer ples je za mene sreća, ispušni ventil, terapija, posao i hobi. Ako stavimo na stranu nastupe i natjecanja, nema bolje terapije za dušu nego pustiti si doma muziku na najglasnije i plesati dok se ne umoriš”, podijelila je Paula. 
Zaplešimo!
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melvita 🌿 (@melvita.hr)

Više informacija potražite na društvenim profilima - Instagram @melvita_hr i Facebook @MelvitaHR te webshopu www.melvita.hr. 

Komentari 0