Life&style

Svjetiljka koja će u kući stvoriti zalazak sunca, kad god poželimo

  • "Lampa zalazak sunca", stvara igru svjetla u prostoriji koja podsjeća na romantični zalazak sunca
  • Nije ni čudo što svi žele trendovsku Sunset svjetiljku koja okupa prostoriju toplim tonovima
  • Odabrali smo najbolje modele Sunset lampe, inače vrlo popularne na društvenim mrežama

Je li se već pojavila u tvom feedu? Sunset Lamp trenutačno uživa veliku popularnost na TikToku i Instagramu. Njena svjetlost podsjeća na prekrasan zalazak sunca i okupa sobu ugodnim crvenim, narančastim i žutim bojama. Čak i kada je vrijeme turobno, stvara ugođaj odmora i također je izvrstan alat za fotografiranje. Želiš isprobati ovaj trend ili pokloniti nekome ovu originalnu lampu? Ovdje ćete pronaći tri prekrasne Sunset lampe.

1. Mydethun Sunset Lamp

Sunset Lamp by Mydethun stvara sjajnu svjetlosnu atmosferu u crvenoj i narančastoj boji. Glava svjetiljke s energetski učinkovitom LED svjetiljkom bez odsjaja može se zakrenuti za 90 stupnjeva kako bi se svjetlosni efekt bacio na pravo mjesto na zidu ili stropu. Svjetiljka stoji na stabilnom postolju i napaja se preko USB mrežnog adaptera i dolazi s kabelom od 1,2 metra. Cijena: 159.00 kn.

 | Autor: Amazon Amazon

Savjet: Model je dostupan i u varijanti duge s kombinacijom boja plava, ljubičasta i žuta.

Stolne lampe Možda vas zanima 15 stolnih lampi genijalnog dizajna koje mogu biti statement komad Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Amazon Amazon

2. GreatPro Sunset Lamp

Pravo svjetlo za svako raspoloženje: sa Sunset lampom iz GreatProa, svjetlina i mnoge različite boje mogu se podesiti putem aplikacije. Lampa je također kompatibilna s Alexom i Googleom. Zgodan dodatak: zahvaljujući funkciji timera, ujutro se možeš probuditi uz omiljeno svjetlo i započeti dan u sunčanom raspoloženju. Nešto je skuplja jer dolazi s WiFi Sunset Projector Lighthom. Cijena je stoga 216,00 kn. 

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

3. SerDa Run Sunset lampa 

Ova Sunset svjetiljka stoji na stabilnom postolju protiv klizanja i ima glavu svjetiljke koja se može rotirati za 180 stupnjeva. Lampa dolazi s daljinskim upravljačem s kojim možeš birati između 16 različitih boja svjetla, razina svjetline i čak četiri načina bljeskanja. 227,50 kn.

Cool komad: slatka stolna svjetiljka Cactus stvara vrlo ugodnu atmosferu u prostoriji

 | Autor: Amazon Amazon

Kako radi Sunset lampa?

Sunset lampa je podna svjetiljka koja projicira šareni svjetlosni krug na zid. Što je lampa dalje od zida, to je krug veći. Svjetiljka nije uključena u utičnicu, nego se aktivira preko USB priključka (npr. laptopa, mobilnog telefona ili power banka). Sunset svjetiljke obično okupaju sobu crveno-narančastim svjetlom. Uz neke svjetiljke također možeš odabrati druge boje ili razine svjetline pomoću daljinskog upravljača ili aplikacije.

Photo: Instagram @lela.design
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    super