Life&style

Cool komad: slatka stolna svjetiljka Cactus stvara vrlo ugodnu atmosferu u prostoriji

  • Kada želiš oplemeniti svoj prostor s malo intervencija i malo izdataka, onda su detalji savršen odabir 
  • Ova stolna svjetiljka u obliku kaktusa dorasla je toj zadaći, zamijenjujući bodlje kaktusa zrakama svjetlosti
  • Privlači poglede, stvara ugodnu atmosferu kao pomoćno rasvjetno tijelo i dolazi u 5 boja. Mi smo se zaljubili…

Originalni dizajnerski dodatak za opuštajući ugođaj u prostoru definitivno je i ova stolna svjetiljka tvrtke Lucide „Cactus“. Ne, nije riječ o tradicionalnom zelenom kaktusu, nego o svjetiljkama u obliku kaktusa. Ove preslatke lampe (neke kolegice su već krenule u šoping) nude se u pet boja: zelenoj, kakvi kaktusi i jesu, ali i bijeloj, žutoj, plavoj i ružičastoj.   

„Cactus“ je napravljen od vrlo kvalitetnog plastičnog materijala, ne bode, a i nemaš nikakve brige oko održavanja, jer dobiva dovoljno energije iz svoje „teglice“, odnosno, preko strujnog kabla s prekidačem za uključivanje i isključivanje. Prikladna je za korištenje LED izvora svjetla pa je i štedljiva. 

Svjetiljka Cactus | Autor: Pr/ZaraHome Pr/ZaraHome

Stolna svjetiljka „Cactus“ totalno nam je fora, doista je originalna, a može biti i super poklon koji će uistinu svakome svidjeti. Svejedno staviš li je u dnevnu ili spavaću sobu, na balkon ili terasu, "Cactus" će zasigurno privlačiti poglede. Osobito nam se sviđa igra svjetla na samoj svjetiljki, odnosno, žarke točkice umjesto bodlji. Cijena „Cactusa“ kreće se od 278 kn (Art rasvjeta Zagreb) pa do 379 kuna (Svijet svjetiljki.hr). 

Možda vas zanima Zaljubili smo se u novu H&M Home kolekciju koja priziva ljeto i more Rubrika Life&style Life&style

 

Photo: Amazon

Komentari 0