Life&style
Serija One Day

Sviđa ti se 'One Day'? Onda ćeš uživati u ovim serijama slične tematike

  • Serija 'One Day' se ne skida s liste najgledanijih na Netflixu od kada je premijerno prikazana 8. veljače 
  • U prva dva tjedna prikazivanja, ponosno je objavio Netflix, seriju je pogledalo više od 15 milijuna ljudi
  • Ako te privukla priča o Emmi i Dextera koji provedu noć zajedno, raziđu se, no ostaju povezani čitav život, izdvojili smo još sličnih sadržaja

Zbog ove serije brojnima su zasuzile oči, a veliki je broj onih koji žele još ovakvih priča na malim ekranima. Dirljiva ljubavna priča između Emme (Ambika Mod) i Dextera (Leo Woodall) nikoga nije ostavila ravnodušnim pa tako ni nas. 'One Day' kroz 14 epizoda prati što par radi svake godine na isti dan, 15. srpnja, kroz desetljeća. 

S obzirom na to da smo seriju pogledali u dahu, htjeli smo još sličnog sadržaja pa smo pronašli serije koje imaju sličnu tematiku i atmosferu. Ako trebaš ideju za iduće binganje, dodaj ove serije na svoj popis.

 

'Normalni ljudi'

'Normalni ljudi' je miniserija temeljena na istoimenom romanu Sally Rooney. Serija prati Marianne Sheridan i Connella Waldrona koji za vrijeme odrastanja pokušavaju razriješiti komplicirane osjećaje koje gaje jedno prema drugome. Prema likovima smo stvorili jake emocionalne veze, baš kao i u seriji 'One Day'. Serija je dostupna na Prime Video.

 

'Virgin River'

U ovoj romantičnoj drami pratimo život Mel Monroe, medicinske sestre koja se seli u maleni gradić u pokušaju da krene sa svojim životom ispočetka. Serija je brzo postala hit na Netflixu, a od 2019. do 2023. je izišlo čak pet sezona. Kombinacija romantike i emocija čine ovu seriju savršenom za gledanje nakon "One Day". 

 

'Ljeto kada sam postala lijepa'

Ova prekrasna serija nas vodi kroz priču o prvoj ljubavi, prvom slomljenom srcu i tom jednom, ali posebnom ljetu. U seriji, koja ima samo dvije sezone, Belly se nalazi u ljubavnom trokutu između dva brata. Serija je dostupna za gledanje na Prime Video.

 

'High Fidelity' 

Ova serija se temelji na romanu autora Nicka Hornbyja. Glavnu ulogu u seriji ima Zoë Kravitz, ona glumi Robyn Brooks, vlasnicu trgovine pločama, a kroz cijelu seriju se vraća u prošlost kroz svoje misli. Sve svoje ljubavne odnose povezuje s glazbom i stvarima iz kulture. Serija je dostupna na Disney+.

 

'Daisy Jones and the Six'

Ovo je još jedna serija temeljena na knjizi, ovoga puta autorice Taylor Jenkins Reid. Serija prati Daisy Jones (Riley Keough) koja se probija na glazbenoj sceni, a pri tom se udružuje s Billyjem Dunneom (Sam Claflin) i njegovim kolegama iz benda kako bi postali najveći bend na svijetu. Prekrasna serija koju možeš gledati na Amazon Primeu.


Photo: Netflix

Komentari 0