Life&style

Ovaj je hladnjak uvjerljivi pobjednik po pitanju vanjskog, ali i unutarnjeg izgleda

  • Planiranje djevojačke večeri zna biti poprilično zahtjevno, pogotovo ako planiraš veliku višednevnu zabavu s puno uzvanika
  • Za dobar provod neophodni su ti savršena lokacija, puno isplaniranih igrica za podizanje raspoloženja, dobra hrana i puuuno pića, ali i prostran hladnjak poput Samsung Bespoke hladnjaka u koji ćeš moći pohraniti sve to
  • U nastavku donosimo popis stvari o kojima moraš povesti računa prilikom planiranja nezaboravne djevojačke

Osim samog vjenčanja, veliku sreću i veselje za svaku buduću mladenku predstavlja djevojačka večer. Proslava je to prije same ceremonije sklapanja braka i prilika za posljednji party kao single djevojka u društvu najdražih prijateljica. Baš zato mora biti za pamćenje! Ukoliko ćeš uskoro izgovoriti sudbonosno 'da' ili si dobila čast biti kuma svojoj BFF, onda si na pravom mjestu - jer u nastavku ćemo se potruditi navesti sve bitne stavke koje moraš uzeti u obzir ukoliko planiraš djevojačku večer. 

Djevojačka večer uvelike je evoluirala od skromne večere ili ručka koji se održavaju dan prije vjenčanja u nezaboravan vikend prepun avantura, dobre zabave, ispijanja koktela u kupaćim kostimima i stvaranja nezaboravnih uspomena, stoga je i organizacija same djevojačke pravi mali poduhvat. No, bez brige, dobra organizacija je pola posla, a mi ćemo ti pomoći da ostvariš sve ono što si zamislila. Uzmi bilježnicu u ruke i pomno bilježi što ti sve treba za mrak djevojačku!

1. Savršena lokacija i datum

Ukoliko na djevojačku planiraš pozvati veći broj ljudi, jako je važno uskladiti obaveze svojih uzvanica i odrediti datum koji će odgovarati, ako ne svima, barem većini. Najsigurniji odabir je vikend. Također bi bilo dobro najaviti djevojačku nekoliko mjeseci ranije, kako bi svi rezervirali datum. Prije odabira lokacije, važno je definirati koliko dana će trajati djevojačka, kako bi mogla odrediti budžet i popisati sve troškove. Prilikom odabira lokacije, u obzir uzmi doba godine, geografski položaj, vibru, uklapa li se lokacija u tematiku partyja i je li prikladna za aktivnosti koje si zamislila. Većina djevojaka za djevojačku zabavu iznajmljuje kuće za odmor, no ako neka od frendica ima vikendicu, to je odlična opcija za uštedu na budžetu.

 | Autor: Unsplash, Ibrahim Boran Unsplash, Ibrahim Boran

2. Dobar zvučnik i mikrofon

Što je zabava bez dobre glazbe? Ako prostor koji si unajmila nema zvučnik ili kućno kino, izdvoji dio budžeta i za to ili ga posudi. Mikrofon je također 'must have' ako ti i tvoje frendice planirate pjevati karaoke do sitnih jutarnjih sati. Priznaj da zvuči kao provod za pamćenje!

3. Prigodne dekoracije

Baloni, cvijeće, konfeti i papirnate dekoracije mogu poprilično 'oštetiti' budžet pa uzmi u obzir i tu stavku. Naš savjet je da sve te dekoracije proučiš na internetu i naručiš na vrijeme, kako ne bi u zadnji tren kupovala puno skuplje opcije.

4. Originalne igre i aktivnosti

Naravno da djevojke očekuju neke originalne igrice uz standardni ples i pjevanje. Na tvoju sreću, internet vrvi genijalnim idejama koje ti mogu poslužiti kao inspiracija. Balon napuni pitanjima za mladenku na koja će morati dati točan/iskren odgovor ili u suprotnom odraditi izazov, podijeli ekipu u timove pa zaigrajte svadbeni pictionary na temu vjenčanja i bračnog života ili izazovite mladenku da još jednom prije svog velikog dana napravi neku ludost.

 | Autor: Unsplash, Ibrahim Boran Unsplash, Ibrahim Boran

5. Dobra hrana

Ako će djevojačka zabava trajati cijeli dan ili više dana, obavezno treba misliti na hranu, jer valja nešto i pojesti. Djevojke će nakon toliko plesa sigurno ogladnjeti pa se potruditi osigurati im dobru klopu. Možeš napraviti razne canapee koji su odlični zalogaji za preko dana ili uvečer, a spas su i smrznuti pekarski proizvodi poput kroasana i peciva koje možeš poslužiti za doručak ili smrznute pizze za ručak. Kako bi si olakšala posao, dan prije djevojačke zabave možeš napraviti plate s narescima i voćem te salatu koje ćeš po potrebi samo izvaditi iz hladnjaka. Jako je važno imati prostran hladnjak sa zamrzivačem u koji ćeš moći pospremiti sve što ti treba, od narezaka preko mesa za roštilj i smrznutih proizvoda do voća i povrća i, naravno, torte za mladenku.

6. Dovoljno pića za sve

Možda smo piće smjestili na zadnje mjesto ove liste, ali ono je svakako jedno od važnijih stavki. Obavezno provjeri što djevojke piju i osiguraj dovoljnu količinu. Imaj na umu da svo to piće treba negdje pohraniti i rashladiti. Upravo zato volimo Samsung Bespoke hladnjake koji nude brzo hlađenje i zamrzavanje na zahtjev. Jednim dodirom gumba Power Cool funkcija u unutrašnjost hladnjaka upuhuje vrlo hladan zrak kako bi brzo rashladila tvoje namirnice ili omiljena pića. S druge strane, Power Freeze funkcija u zamrzivač unosi brz nalet hladnoga zraka. To su sjajne funkcije za zamrzavanje ili stezanje zamrznute hrane i stvaranje leda.

 | Autor: Samsung Samsung Bespoke hladnjak

Osim toga, Samsung Bespoke hladnjaci čuvaju izvornu svježinu hrane 2 puta dulje. Kutija iz Optimal Fresh + zone može se upotrijebiti kao jedna ladica ili ju možeš podijeliti na dvije zone s različitim temperaturama. Ladica stvara idealno okružje za pohranu najrazličitijeg voća i povrća, tako da ono ostaje hrskavo, svježe i sočno. Zahvaljujući All-Around Cooling tehnologiji hrana i piće koje si pripremila za djevojačku zabavu bit će pravilno hlađena – ma gdje se unutar hladnjaka nalazila. Ravnomjerno hlađenje ravnomjerno hladi svaki odjeljak iz kuta u kut. Temperatura se neprestano provjerava, a hladan zrak kruži kroz strateški postavljene otvore. Tako se svaka namirnica na bilo kojoj polici hladi učinkovito i ostaje svježija.

Iako Samsung Bespoke hladnjaci dolaze u standardnoj dimenziji dubine 600 mm koja se lako uklapa u kuhinju, imaju puno veću zapremninu od ostalih hladnjaka - čak 390 litara pa ne moraš brinuti da nećeš imati dovoljno mjesta za sve delicije koje si pripremila za nezaboravan party. Naime, visokoučinkovita izolacija SpaceMax™ tehnologije stijenke hladnjaka čini mnogo tanjima. Tako stvara više prostora za pohranu bez stršenja izvan kuhinjske radne površine.

 | Autor: Samsung Samsung Bespoke hladnjak

Samsung Bespoke hladnjaci dolaze s ugrađenom No Frost tehnologijom koja poboljšava kruženje zraka održavajući temperaturu stalnom, čime se sprječava nakupljanje leda pa više nećeš morati strugati nakupljeni led s unutrašnjih stijenki hladnjaka. Plus je i estetski privlačan i prilagodljiv dizajn - birati možeš između šest dostupnih materijala: satensko staklo, glam staklo, čisto staklo, cotta metal, pravi nehrđajući čelik i čelični metal, a svi materijali mogu se kombinirati s raznolikim bojama vrata kako bi se Samsung Bespoke hladnjak što bolje uklopio u tvoju kuhinju.

Bez obzira planiraš li djevojačku zabavu, renoviraš li kuhinju ili tvoj stari hladnjak više ne pokazuje znakove života i prijeko ti je potreban novi, sa Samsung Bespoke hladnjakom sigurno nećeš pogriješiti. Osim toga, kupnjom određenih uređaja Samsung bijele tehnike očekuje te 5 godina bezbrižnosti. Odaberi jedan ili više određenih modela Samsung bijele tehnike i uživaj u 2 godine redovnog jamstva + 3 godine dodatnog komercijalnog jamstva koje vrijedi za određene modele hladnjaka, perilica rublja, ugradbenih kuhinjskih uređaja, sušilica i kombiniranih perilica/sušilica kupljenih od 1.2. do 31.12.2023., te za određene modele sušilica i kombiniranih perilica/sušilica kupljenih u razdoblju od 1.2. do 31.3.2023. te od 1.10.2023. do 31.12.2023. godine. Promocija 3 godina jamstva (2 godine redovnog jamstva + 1 godine dodatnog komercijalnog jamstva) vrijedi za određene modele usisavača kupljenih od 1.2. do 31.12.2023. Više informacija o promociji saznaj ovdje.

Photo: Samsung

Komentari 0