Life&style

Sve je izglednije koji glavni lik će umrijeti sljedeći u seriji 'Uvod u anatomiju' - mnoge žene će biti razočarane

  • Serija 'Uvod u anatomiju' jedna je od najdugovječnijih, a nedavno završena 16. sezona
  • U svakoj od sezona ostali smo bez nekog od glavnih likova, a to se nije trebalo promijeniti ni ove sezone
  • No, zbog preuranjenog završetka ne znamo o kome je riječ, no Internetom kruže nagađanja o tome tko bi mogao umrijeti

Prošlo je nekoliko tjedana od završetka emitiranja 16. sezone serije 'Uvod u anatomiju', a brojni gledatelji ostali su u neizvjesnosti što će biti dalje. Naime, zbog cijele situacije oko koronavirusa, posljednja sezona je završila prije planiranog, odnosno nakon 21. epizode umjesto planiranih 25. 

Možda vas zanima Šuškalo se da će u seriji 'Uvod u anatomiju' uskoro umrijeti jedan od glavih likova, ali sad se sve zakompliciralo Rubrika Life&style Life&style

Kao i u svakoj sezoni, i u ovoj je morao stradati netko od glavnih likova, no ni sami scenaristi nisu osmisli do kraja o kome se točno radi. No, na Internetu je, čini se, procurilo tko bi to mogao biti. Uz 'Uvod u anatomiju', scenaristi paralelno rade i na seriji 'Station 19' koja je svojevrsni spin-off. Kako su ove dvije serije povezane, obožavatelji će moći doći do nekih tragove koji će im razjasniti što će biti dalje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grey's Anatomy Official (@greysabc) on

U posljednjoj epizodi u seriji 'Station 19' mogli smo čuti rečenicu da su Ben, Jackson i Emmett su stavljeni u nesigurnu i opasnu situaciju s mogućom žrtvom. Jedan korisnik je na stranici Reddit napisao da je u najavi 15. epizode ovog spin off rečeno:'' Jackson Avery je zajedno s Benom te novorođenčetom doveden u opasnu situaciju. Mislim da bi Jackson mogao umrijeti.''

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Station 19 (@station19) on

S tim komentarom složili su se i brojni drugi korisnici te su napisali kako je njegov lik izgubio smisao nakon što je seriju napustila glumica Sarah Drew koja je glumila April Kepner s kojom je Jackson bio u ljubavnoj vezi te je par imao dijete. Mnogima omiljeni lik plastičnog kirurga Jacksona Averyja tumačio je zgodni, plavooki glumac Jesse Williams. Iako će mnoge obožavateljice tugovati ako ova nagađanja budu istina, uvijek ostaju reprize.

 | Autor: imdb imdb

Photo: None

Komentari 0