Life&style
Foto priča: Food Truck Festival starta sutra od 16h na jezeru Jarun Foto priča: Food Truck Festival starta sutra od 16h na jezeru Jarun Foto priča: Food Truck Festival starta sutra od 16h na jezeru Jarun Foto priča: Food Truck Festival starta sutra od 16h na jezeru Jarun Foto priča: Food Truck Festival starta sutra od 16h na jezeru Jarun Foto priča: Food Truck Festival starta sutra od 16h na jezeru Jarun Foto priča: Food Truck Festival starta sutra od 16h na jezeru Jarun 1/19 Foto priča: Food Truck Festival starta sutra od 16h na jezeru Jarun Foto priča: Food Truck Festival starta sutra od 16h na jezeru Jarun Foto priča: Food Truck Festival starta sutra od 16h na jezeru Jarun Foto priča: Food Truck Festival starta sutra od 16h na jezeru Jarun Foto priča: Food Truck Festival starta sutra od 16h na jezeru Jarun Foto priča: Food Truck Festival starta sutra od 16h na jezeru Jarun Foto priča: Food Truck Festival starta sutra od 16h na jezeru Jarun Foto priča: Food Truck Festival starta sutra od 16h na jezeru Jarun Foto priča: Food Truck Festival starta sutra od 16h na jezeru Jarun Foto priča: Food Truck Festival starta sutra od 16h na jezeru Jarun Foto priča: Food Truck Festival starta sutra od 16h na jezeru Jarun Foto priča: Food Truck Festival starta sutra od 16h na jezeru Jarun

Foto priča: Food Truck Festival starta sutra od 16h na jezeru Jarun

Na radost ljubitelja dobre klope i glazbe sutra se na Jarun vraća jedan od najomiljenijih događanja u metropoli i traje sve do 05. rujna. Na otvorenju festivala, od 20h nastupit će uživo bend Ljetno Kino te Dj Bizzo iz Bolesne braće. Svoje slasne street food zalogaje na svojim kamionima predstavit će Barba Q, Poluotok, Loaded, Burger & Beer Bar Mrav, te slatke delicije sa Pri Suncu i Nadinih fritula. Posjetitelji će sudjelovati u izboru najslasnijeg kamiona koji će iduće godine predstavljati Hrvatsku na European Street Food Awards.

Food Truck festival je ujedno i prvo festivalsko izdanje u metropoli nakon ljetne pauze koje donosi obilje sadržaja i programa za sve uzraste. Festival od ponedjeljka do petka počinje od 16 sati i traje sve do 00h, dok je vikend rezerviran za cijelodnevno druženje od 12 sati. Dnevni program Festivala čine dječje radionice, modni buvljaci, predstave, kulinarske prezentacije dok je večer rezervirana za glazbu gdje izdavajamo program za prvi tjedan festivala:

19.8. GRAND OPENING - Ljetno Kino live! & Dj Bizzo

20.8. Jarun Vintage Rework Session – Ozren Kanceljak Kanca (Soul, Jazz, Latin Funk)

21.8. I'll House You w/ PEZNT & Arsen powered by Mixmag Adria

22.8. Guess Who's Coming To Dinner - Reggae Selection By Ilko Culic

23.8. When The Night Is Right / Jazz & Funk Selection by Zozo

24.8. Koolin' Out w/ Koolade (Nu Funk / Nu Disco)

25.8. Retrodukcija Live + Dj Filip Jelaš

26.8. Adriatic Coasting w/ Pepi

27.8. Funky Lake w/ Ivan Škrinjarić (disco / funky house)

 | Autor: Promo fotografije / Food Truck Festival Promo fotografije / Food Truck Festival

Food Truck Festival se održava uz podršku prijatelja kotača kao što su Staropramen, Badel, Jamnica, Kutjevo, Hendricks, Nescafe Frappe, Garden Gourmet, Zvijezda, Dida Boža, Xiaomi, Hoću knjigu, Yammat, Jukebox i Aquarius.

Sva dnevna i noćna događanja uz koncerte i nastupe DJ-a , te dječje radionice na Zagreb Food Truck Festivalu besplatni su za posjetitelje, a radno vrijeme Festivala je:

PONEDJELJAK – PETAK: 16 – 00h

SUBOTA I NEDJELJA: 11 – 00h

Za više informacija posjeti Food Truck Festival na Facebooku i Instagramu, a djelić atmosfere osjetite pregledom foto galerije te se vidimo na Jarunu u hladovini Food Truck Festivala od sutra do 5. rujna.

Photo: Promo fotografije / Food Truck Festival

Komentari 0