Life&style

Sutra na Netflix stiže još jedan film s Jennifer Lopez: priča o ljubavi je tu, čak i u svemiru

U prošlogodišnjem filmskom hitu 'Mother', Jennifer Lopez borila se sa svojim vlastitim demonima u divljini Aljaske. Sada je lansirana u orbitu kako bi se suočila sa svojim neprijateljem. U novom filmu 'Atlas', glumica je utjelovila glavni lik, vladinu analitičarku koja je bačena u daleki svijet kako bi porazila svog najstarijeg neprijatelja - robota ratnika koji joj je preokrenuo život.

 | Autor: YouTube Screenshot YouTube Screenshot Foto: YouTube Screenshot

'Atlas' je naziv filma, ali i ime lika kojeg je utjelova Jennifer. Ona ne vjeruje nikome i ne želi imati ništa s umjetnom inteligencijom. Nažalost, na svojoj misiji u dalekim krajevima svemira, Atlas neće imati puno izbora - u oklopnom odijelu, prisiljena je suočiti se sa svojim strahom od tehnologije i udružiti se s njom. Smještena u svijet visoke tehnologije, 'Atlas' je avantura koja obuhvaća galaksiju koju su napisali Leo Sardarian i Aron Eli Coleite, a režirao Brad Peyton, koji je prethodno režirao San Andreas i Rampage.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Netflix US (@netflix)

Film The Apprentice Možda vas zanima Film 'The Apprentice' o mladom Trumpu u Cannesu je izazvao kontroverze, ali i 8-minutne ovacije Rubrika Life&style Life&style

Novi film o Atlasovoj očajničkoj misiji sprema se sletjeti na Netflix 24. svibnja

Atlas Shepherd (Jennifer Lopez) je briljantna, ali mizantropska analitičarka podataka s dubokim nepovjerenjem prema umjetnoj inteligenciji, koja se pridružuje misiji hvatanja robota odmetnika s kojim dijeli tajanstvenu prošlost. Ali kad planovi krenu po zlu, njezina jedina nada da će spasiti budućnost čovječanstva od umjetne inteligencije jest vjerovati joj.

 | Autor: YouTube Screenshot YouTube Screenshot Foto: YouTube Screenshot

“Srž filma zapravo je povjerenje i koliko je teško vjerovati ljudima”, rekao je Brad Peyton za Netflix. 'Atlas' je ispričan kroz perspektivu žene koja uči vjerovati nakon što je prošla traumu koja joj je preokrenula život. To je podsjetnik na to kako moramo imati duboke, smislene odnose u našim životima, na ovaj ili onaj način, jer ne možemo sve sami - moramo odlučiti vjerovati ljudima u određenom trenutku i pustiti ih unutra”, dodao je.

Možda vas zanima Resice, šljokice, oblaci i obline: Najljepše canneske haljine s premijere filma 'Kinds of Kindness' Rubrika Moda Moda

Ovo je na prvi pogled možda znanstveno-fantastični akcijski film, ali u svojoj srži, to je priča o prijateljstvu - i ljubavna priča, samo se radi o drugačijoj vrsti ljubavi između dva bića koja se povezuju u katastrofalnim okolnostima i jedno drugo uče kako da budu više ljudi. U filmu također glume Sterling K. Brown, Lana Parilla i Mark Strong, a 'Atlas' stiže na Netflix u petak, 24. svibnja.

 | Autor: Netflix Netflix Foto: Netflix

Photo: Netflix
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Bravo jen