Life&style

Sutra je dan za šoping! A da ti malo pomognemo - evo gdje i koliki popusti te očekuju za Crni petak

  • Bliži nam se šopingholičarima omiljen dan u godini - Crni petak koji je ove godine rezerviran za 26. studenog 
  • U nekim dućanima i na web shopovima popusti su već počeli pa si neke željene komade mogla kupiti i prije Crnog petka
  • A kako bi pronašla najbolje za sebe pomogli smo ti izdvojivši gdje i kolike popuste ćeš pronaći

Za tebe smo istražili nekoliko najboljih ulova u ovogodišnjem Crnom petku u domaćim trgovinama i online ponudama. Također, neke trgovine svoju ponudu popusta za Crni petak ne žele nagovijestiti ranije pa sniženja otkrivaju tek na točan datum. Odnosno sutra! Bez obzira jesu li sniženja objavili ili tek hoće, svi se slažu s tim da trgovci zarađuju, a mi štedimo - i to puno!

 | Autor: Arena Centar Arena Centar

Crni petak u Arena centru

U Arena Centru već sada mnoge trgovine imaju sniženja, a povodom Crnog petka očekuju te sniženja do 50% u većini trgovina na velik dio asortimana. Popis svih dućana koje će nuditi popuste možeš provjeriti ovdje.

City Center one 

U City Centeru one očekuju te popusti do 60% u preko 80 trgovina. City Center one East i West će 26. studenog raditi sat vremena duže, sve do 22 sata. Popis odličnih popusta koji te čekaju povodom Crnog petka u City Centeru se nadopunjuje iz dana u dan, a možeš ih provjeriti ovdje.

Westgate Shopping City

Ovaj vikend, od 26. do 28.11. u Westgate Shopping Cityju te očekuju popusti u preko šezdeset trgovina. Popusti kreću od 20% pa sve do 80% na cijeli ili dio asortimana trgovina. Popis svih trgovina koje nude popust pogledaj ovdje.

High street dućani

H&M

H&M nudi 20% popusta na sve 26.11.2021., a uz predočenje H&M aplikacije na blagajnama već od 17 sati i dan ranije, 25.11.2021.

Zara

U Zari ćeš od 26.11. pronaći odabrane komade s popustom od -40%

Mohito

Black Friday u MOHITO-u! Do -40% na odabrane artikle od 26.11.-28.11

Zara Home

I Zara Home ima svoje popuste za 26.11.Pronaći ćeš najbolje odabrane komade s popustom od -20% i -40%

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Zara Home (@zarahome)

Stradivarius

U Stradivariusu 26.11. pronađi najbolje odabrane komade s popustom od -20%, -30% i -40%

Reserved

Za Crni petak u Reservedu očekuje te 20% od 26.11. do 28.11.2021., dakle do kraja vikenda.

Yamamay

U Yamamayju te očekuju popusti do 50% na dio asortimana i 4+1 na cijelu kolekciju.

Aldo

Do -50% na cjelokupan asortiman kolekcije jesen/zima 2021 čeka te u Aldu.

Polleo Sport

Crni popusti stigli su u Polleo Sport. Ako je pravo je vrijeme da obnoviš zalihe proteina i dodataka prehrani, garderobu, sprave i rekvizite za vježbanje, gadgete i sve što ti treba za odličnu formu. U Polleo Sportu snizili su najpopularnije proizvode njihovog asortimana, pa ćeš artikle na akcijskim cijenama moći pronaći sve do 30.11.

Bershka

U Bershka trgovinama akcija počinje i dan ranije, ususret crnom petku gdje za odabrane artikle popust počinje 25.11.2021. u 20 sati na online stranici, a u aplikaciji u 19 sati. Promocija vrijedi do 26.11.2021.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli MANGO (@mango)

Mango

Mango za crni petak ima popust do 50% na više od 1000 artikala i to do nedjelje, 27.11.2021.

Shooster

Shooster Black Month popusti do 50% već traju, a od sada možeš iskoristiti i dodatnih 20% na sve BLACK MONTH POPUSTE! Dodatni Black Month popusti vrijede do 30.11.2021.

MASS

U Mass-u te očekuje najmanje od 20% pa sve do -60% popusta na sve  artikle.

Online trgovine

ABOUT YOU

ABOUT YOU također nudi neodoljive ponude na crni petak. U petak, 26. studenog 2021. možeš se opskrbiti prekrasnom modom po nenadmašnim cijenama i, što je najbolje - sve to od kuće. Jakne, haljine, hlače i još mnogo toga možeš pronaći na BLACK FRIDAY SALE na ABOUT YOU - ali samo do isteka zaliha! Zato moraš paziti da uloviš dobre ponude prije nego što to učini netko drugi. Na ABOUT YOU možeš iskoristiti plaćanje pouzećem, besplatnu dostavu i 100 dana prava na povrat.

ASOS

Rasprodaja na ASOS-u je već počela, što znači da je ovo samo početak shopping maratona. Iako marka tek treba objaviti sve svoje popuste za Crni petak 2021., trenutno možeš dobiti do 70% popusta na više od 10.000 stilova na ASOS web stranici.

eKupi

Na eKupi.hr akcije povodom Crnog petka traju već neko vrijeme, uglavnom su tijekom vikenda i često nude popuste do 40% plus dodatnih 10% za plaćanja određenim karticama. Tako će biti i na Crni petak, ali i tijekom vikenda. A u tijeku je akcija "72 sata Black Friday cijena" u kojoj nude popust do 50% na odabranu ponudu.

ShoeBeDo

U ShoeBeDo-u traje "zagrijavanje" za Crni petak pa te očekuje 30% na DESIGUAL tenisice iz nove kolekcije, no samo ako kupuješ na njihovom web shopu.

Diesel

U Diesel online trgovini očekuje te do 50% popusta na velik dio asortimana. Rasprodaja je već počela pa možeš ugrabiti svoje najdraže komade.

Mall.hr

Mall.hr već sada na stranici ima aktualne popuste, a navedeno je kako odbrojavaju do petka, kada će vjerojatno popusti povodom Crnog petka biti i veći.

Etsy

Uoči Crnog petka, cijela je stranica preplavljena sniženjima, a neki proizvodi sniženi su i do 50%. S obzirom da ne postoji gotovo ništa što ne možeš pronaći na Etsyju, ovo bi trebala biti odlična kupovina.

SHEIN

Rasprodaja povodom Crnog petka: uživaj u 70% popusta na artikle, a sa SHEIN kuponom za crni petak dobit ćeš i 20% popusta na cijeloj web stranici. Najbolje od svega je što ponuda traje sve do 30. studenoga.

Uređenje doma

IKEA

IKEA ima nešto drugačiji Crni petak, trebaš kupiti nešto korišteno na Green Friday i možeš zaraditi 50% više. IKEA Family članovi, od 10. do 28. studenog, dobivaju 50% više od procijenjenog iznosa na vrijednosnoj kartici za kupovinu. Vrati svoj korišteni IKEA namještaj koji će IKEA otkupiti i ponuditi ga nekome drugome po istoj cijeni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli IKEA (@ikea)

JYSK

U JYSKu Black Friday počinje od četvrtka i traje do nedjelje, 25.-28.11. Možeš kupovati na web shopu ili u najbližoj  JYSK trgovini. 

Možda vas zanima IKEA ima predivne božićne dekoracije, a nudi i poseban popust. Evo kako do njega! Rubrika Life&style Life&style

Emmezeta 

Emmezeta također priprema Crni Petak i cjenovna iznenađenja za svoje kupce, a detalje ćemo znati na Crni petak. Već sada Emmezeta ima svoje aktualne popuste uz koje možeš uštedjeti do 30%.

Momax

Crni petak u Momax-u donosi popuste od12% do -70% na većinu asortimana. Akcija traje od utorka, 23. do ponedjeljka, 29.11.2021.

Hoteli

Valamar Holiday Hotels & Resorts u Hrvatskoj

Ovogodišnja Black Friday promocija traje od 22. 11. do 29. 11. 2021. (od ponedjeljka do ponedjeljka, do 23:59). Što znači da imaš cijeli tjedan da izabereš svoj omiljeni hotel, resort ili camping resort na Jadranskoj obali s 40% popusta na sve destinacije.

Aminess Hotels & Campsites 

Ammines povodom Crnog petka nudi do 50% popusta na tvoj sljedeći odmor. Uz Black Friday ponudu možeš iskoristiti popuste i otkriti ljepote Istre, otoka Krka i Dalmacije.

Falkensteiner Hotels & Residences

Falkensteiner nudi Black Friday Hotel Deal akcijski popust za 2021. godinu do 40% za tvoj idući odmor. Akcijska ponuda za rerervaciju odmora vrijedi do ponedjeljka, 29.11.2021. Samo moraš biti brza jer su kapaciteti u hotelima ograničeni, a ponuda je dostupna samo do isteka zaliha. 

Booking.com

Booking.com rasprodaja crnog petka počinje s 30% popusta. Popusti se odnose na izvornu cijenu sobe, prije poreza i naknada. Rezervacija Black Friday Sale dostupna je u objektima koji sudjeluju diljem svijeta, za boravke između 18. studenog 2021. i 1. srpnja 2022.

Bluesun Hoteli

U Bluesun Hotelima povodom Crnog petka do 26.11. možeš iskoristiti najveći popust u godini i uštedjeti do 35% na ljetovanje. Popust od 35% odnosi se na nove rezervacije smještaja do 16.7. i nakon 20.8.2022. Od 17.7. do 19.8.2022. popust iznosi 25%.

Teleoperateri

A1

Na A1 webshopu očekuje te popust do 50%. Popusti se mogu ostvariti samo online, putem A1 web stranice. Ponuda traje od 23. do 26.11. u ponoć.

Telemach

Telemach nudi naznačene uređaje posebno snižene za Crni petak, možeš ih kupiti već od danas.

Hrvatski Telekom 

Hrvatski Telekom je pripremio posebnu ponudu na webshopu i u T-Centrima gdje ćeš pronaći mnoštvo uređaja i odlične dodatne opreme po atraktivnim cijenama.

iStyle Hrvatska

Black Friday promocija u iStyle Hrvatska počinje u petak 26.11. u 8 sati, a završava u ponedjeljak 29.11. u ponoć. Akcija vrijedi online i u svim poslovnicama, do isteka zaliha. Odnosi se na sve proizvode koji se nalaze na Black Friday stranici.

Usluge streaminga 

Spotify

Spotify povodom Crnog petka nudi 4-mjesečnu probu na svoju Premium uslugu za samo 3,92 dolara (oko 25 kuna), a ponuda je dostupna globalno.

Hulu

Huku također vraća ponudu za Crni petak: 99 centi mjesečno za godinu dana. To je popust od 86% u odnosu na redovnu cijenu od 6,99 USD mjesečno (i predstavlja uštedu od 72 USD tijekom 12-mjesečnog razdoblja). Ponuda je dostupna do ponoći sljedećeg ponedjeljka (29. studenog).

Photo: shutterstock

Komentari 0