Life&style

Supruga Harisa Džinovića odijeva holivudske zvijezde, evo zašto Melinine haljine obožavaju J. Lo i Sofia Vergara

  • Melina Džinović modna je dizajnerica popularna u Hollywoodu, a njezine kreacije nose zvijezde poput Sharon Stone, Jennnifer Lopez i Sofije Vergare
  • Dok svojim brendom Hamel osvaja svijet, u našoj je regiji ova talentirana žena poznatija zbog svoga bračnog statusa
  • Melina je, naime, supruga poznatog pjevača narodne glazbe, Harisa Džinovića, a između njih je čak 29 godina razlike

Melina Džinović bosanska je modna dizajnerica i vlasnica brenda Hamel koja je veliku popularnost stekla u Hollywoodu među najpoznatijim filmskim i glazbenim zvijezdama. Njezine kreacije tako obožava i Jennifer Lopez, a sve se dogodilo u posljednjih nekoliko godina.

Ipak, ono po čemu je u regiji Melina vjerojatno poznatija, kako to obično na ovim prostorima biva, duguje svom bračnom statusu. Naime, Melina je u braku s popularnim bosanskohercegovačkim pjevačem i tekstopiscem Harisom Džinovićem.

Par se vjenčao 2014. godine u Dubrovniku i to nakon 11 godina veze, a u braku su dobili i dvije kćerke. Između supružnika je čak 29 godina razlike. Danas 40-godišnja Melina svojim brendom osvaja svijet, a za to je uvelike, kako sama kaže, zaslužan i (69-godišnji) Haris.

Upravo joj je vjera i podrška koju dobiva od supruga bila vjetar u leđa za puno poslovnih pothvata, otkrila je Melina za časopis Story Srbija.

Njezin je brend ozbiljnije počeo koračati gotovo nedavno, prije pet godina kada je svoju liniju odjeće te 2016. godine predstavila na beogradskoj modnoj reviji. Iste je godine debitirala u Americi, pokazavši svoj brend na tjednu mode u Miami Beachu.

Možda vas zanima Nikolina Pišek zaljubila se u istu Diesel haljinu kakvu nosi i Jelena Rozga Rubrika Stars Stars

Iste godine časopis People Style nagradio je Hamel epitetom "najboljih haljina koje dobro izgledaju sa stražnje strane". A budući da ih danas nose svjetske zvijezde, ova titula modnom je brendu priskrbila i svjetsku slavu.

Pritom je uglavnom riječ o haljinama jednostavnog kroja, sa zanimljivim detaljima, a poznate su kao modeli koji laskaju ženskoj figuri i ujedno skrivaju mane. Godinu dana kasnije o Melini je pisao i brazilski Vogue, a danas je njezin brend prisutan diljem svijeta.

Naime, 2018. godine kolekcija je postigla najveći uspjeh i bila prikazana i na pariškom tjednu mode, nakon čega je postala i još popularnija.

Možda vas zanima Britney podijelila kako je provela prvi vikend na slobodi, ali fanovi su i dalje zabrinuti Rubrika Stars Stars

Na listi svjetski poznatih imena koje su nosile njezine modele našle su se tako Sofia Vergara, Gal Gadot, Kate Beckinsale, Madalina Ghenea, Britney Spears, Mariah Carey, Pamela Anderson. 

Osobito se u njezine kreacije zaljubila Jennifer Lopez.

Planetarno popularna pjevačica i glumica naručila je čak nekoliko haljina brenda u kojima izgleda senzacionalno.

Zanimljiva je i anegdota da je Melisa otputovala u Los Angeles kako bi osobno napravila haljinu za Sharon Stone!

Daljnji je uspjeh čini se ovoj dizajnerici zagarantiran, a osim svjetskih zvijezda, njezine kolekcije hvale i obožavaju i mnoge slavne žene iz regije. 

 

 

Photo: Instagram hamelofficial

Komentari 0