Life&style

Supruga Brucea Willisa: "Ne mogu samo skrbiti o njemu, moram živjeti život najbolje što mogu. I Bruce bi to želio"

  • Slavni glumac Bruce Willis pati od frontotemporalne demencije, bolesti  koja pogađa područja koje uzrokuju probleme s govorom, emocionalne probleme i promjene u osobnosti
  • Stoga je njegova supruga Emma Heming preuzela ulogu primarne njegovateljice, no Bruceovi fanovi je napadaju "da troši previše vremena na sebe"
  • Emma odgovorila dušebrižnicima: "Moram živjeti najbolje što mogu. I Bruce bi to htio" 

Emma Heming (45) , supruga Brucea Willisa, hrabro je svu brigu i skrb o dementnom glumcu preuzela na sebe. Nimalo lak posao, no uvijek ima onih koji će osuđivati pa su se tako našli i kritičari Emminog lifestylea  i napali je da previše vremena troši na sebe dok se (ili umjesto da se) brine za Brucea. Nije to mogla otrpjeti pa je odgovorila na te kritike.

Da se prisjetimo, u veljači 2023. obitelj Brucea Willisa objavila je da mu je dijagnosticirana frontotemporalna demencija, pa je stoga Emma, Bruceova supruga, preuzela ulogu njegove primarne skrbnice. Na internetu se šuškalo da Emma nema obzira prema Bruceovom stanju, a obožavatelji su primijetili i zamjerili joj što objavljuje fotografije na kojima se vozi biciklom s njihovom djecom i druge zabavne aktivnosti te vrste.

Emmi je dozlogrdilo pa je snimila video i stavila ga na Instagram, obraćajući se onima koji su bili kritični prema njezinom načinu života. U videu je objasnila svoje razloge za nastavak prepuštanja ovim zabavnim svakodnevnim aktivnostima s prijateljima i obitelji, uključujući njihove dvije kćeri, Mabel Ray (11) i Evelyn Penn (9).

„Znam da izgleda kao da sam stalno vani i živim fantastično. Moram se svjesno truditi svaki dan da živim najbolji život koji mogu“, rekla je Emma u svojoj objavi na Instagramu.

U videu je također rekla kako vjeruje da Bruce ne bi želio da ona „živi na bilo koji drugi način“, naglašavajući koliko joj je važno ispuniti život radošću unatoč Bruceovoj dijagnozi.

Ovo nije njezina prva poruka za glumčeve obožavatelje. Naime, svojedobno je morala zamoliti paparazze i obožavatelje da prestanu 'napadati' Brucea dok su vani u javnosti. „Dopustite našoj obitelji ili bilo kome tko je s njim taj dan da ga mogu sigurno prevesti od točke A do točke B“, rekla je u objavi na Instagramu.

Charlie Sheen Možda vas zanima 10 hollywoodskih glumaca koji su sami sebi uništili uspješnu karijeru. Nitko im nije kriv... Rubrika Life&style Life&style

Također je naglasila u posljednjoj objavi da, unatoč naporima da pronađe sreću u svakodnevnom životu, ona „nije dobro“.

„Ne želim da se pogrešno protumači da sam dobro, jer nisam. Nisam dobro. Ali moram dati sve od sebe za dobrobit svoje obitelji“, rekla je. „Kad ne brinemo o sebi, nismo dobri ljudima koje volimo, koji su nam važni i želimo se brinuti se o njima. Ali, pokušavam.“

Sve u svemu, naglasila je da radi najbolje što može, a to je sve što svatko od nas zapravo može učiniti. Svoju je objavu završila savjetom pratiteljima: „Molim vas da razmislite o tome da nastavite tražiti tu jednu lijepu stvar ili trenutak u svom danu.“

U komentarima su ljudi pokazali podršku Emmi, ohrabrujući je da ostane snažna u ovom teškom trenutku.

„Činjenica da se osjećaš kao da se moraš braniti jer s vremena na vrijeme imaš vremena za sebe, je tužna. Imaš jedan od najtežih poslova na ovom planetu“, napisao je jedan obožavatelj.

„Skrbnici - jedan od najtežih poslova na planeti koji mnogi ne mogu shvatiti, osim ako ga ne žive. Dobro se brinuti o sebi, to je jako važno“, rekao je drugi.

Jared Leto Možda vas zanima Našminkati se kao Jared Leto: glumac i pjevač otkrio je svoju kaotičnu makeup tehniku Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @emmahemingwillis
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    sad ce nac drugog