Life&style

Suludo bogati Azijci - film za kojim je poludio cijeli svijet dolazi i kod nas

Romantična komedija snimljena je prema istoimenom bestseleru Kevina Kwana, a radnja se vrti oko Rachel Chu, rođene Njujorčanke koja odlazi u Singapur upoznati obitelj svog dečka

Film ''Crazy Rich Asians'' prati Rachel Chu, profesoricu ekonomije, Njujorčanku kineskih korijena koja sa svojim dečkom Nickom Youngom odlazi u Singapur na vjenčanje zajedničkih prijatelja. A ondje, na putovanju, otkriva da je njezin dečko Nick zapravo neopisivo bogat. Tada ćemo saznati kako se junakinja snalazi unutar tri ultrabogate kineske obitelji Young, Shang i T’sien, i njihovim pedigreima, pravilima, tračevima i spletkama.

Zanimljivo je da je ovo prvi holivudski film nakon četvrt stoljeća u kojem je gotovo kompletna glumačka postava azijskog podrijetla (posljednji takav je The Joy Luck Club iz 1993.). Glavne uloge tumače 36-godišnja Constance Wu i 31- godišnji Henry Golding, kojima će ovaj film, vjerujemo, otvoriti mnoga vrata.U filmu se pojavljuje i glumac Ken Jeong kojeg pamtimo po ulozi Leslieja Chowa iz popularnog filma ''Mamurluk''. 

Možda vas zanima Mamma Mia! 10 stvari koje vjerojatno nisi znala o nastavku filma Rubrika Stars Stars

Uspjeh filma ne iznenađuje ako ga pogledamo kao modernu priču o Pepeljugi začinjenu osebujnim likovima: od šaljivih kućanica, nepristojnih društava do loših prijatelja, a ne možemo zaboraviti i zgodne dečke s pločicama. Film je već diljem svijeta osvojio publiku, a u Hrvatskoj kreće s prikazivanjem u četvrtak, 30. kolovoza. A mi moramo priznati da ga s nestrpljenjem iščekujemo. 

Photo: None
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • winwin

    Everyone wants money and wants to be rich. And there are a few ways to easily and easily make a lot of money We recommend another option. The best casino Best service You can play with just $ 1 or ... prikaži još!