Life&style

Stvorena je kava s okusom vina i život sad ima smisla

In vino veritas! Ili ... ako se probudim bez kave mogu se i ne probuditi. Čini se da su gastro eksperti konačno uslišali molitve svih nas kojima su vino i kava dva omiljena napitka!

Kada je na tržište došla Starbucksova kava s okusom piva, mislimo smo da je to vrhunac. I kava je postala dio tog veselog društva. No, kavopije nisu stali samo na tome. Od nedavno je na tržištu dostupna i kava s okusom vina! Doduše, zainteresirani bi trebali otići preko bare za šalicu ovog iskustva. Brend Molinari Private Reserve na tržište je izbacio kavu s okusom vina. Iako sami priznaju da miješanje kave i vina nije novost, ekipa koja stoji iza ovog brenda prvi je put uspješno ukomponirala okus vina u zrnca kave. Dakle, ovo su prava pravcata zrna kave s ekstraktom crnog vina i blagim okusom borovnice.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Možda vas zanima Torbica iz koje točiš vino? Evo još fora činjenica o vinu Rubrika Life&style Life&style

Zbog posebnog proizvodnog procesa, kava-vino ne može te opiti. Ovo je prije svega kava s mirisom vina i finih bobica. Što se više mlijeka dodaje, intenzivniji je okus kave. A najukusnija je kada se ohladi jer tek onda se može osjetiti puni okus ovog napitka.  Bez previše razmišljanja kažemo, hladnu kavu s okusom vina biramo za naše ljetno go to piće!

Photo: Instagram

Komentari 0