Life&style
Sanjati svog šefa

Stručnjaci otkrivaju što znači kada sanjaš svog šefa - to može biti znak nečeg puno dubljeg

  • Provođenje 40+ sati tjedno s kolegama i šefom može biti toliko previše, da to vrijeme počne zadirati u tvoj osobni život s čudnim i ponekad, eto, osobnim snovima o šefu
  • Zbunjena? Pomalo se i stidiš? Jer ako sanjaš svog šefa, to se ne odnosi uvijek na posao. Pa što to znači?
  • Utješno: stručnjak za snove kaže da bi to moglo značiti da si spremna na osobni rast

Zanima te što uistinu znači kad sanjaš svog šefa ili nekog nadređenog? Naravno, bez obzira radi li se o svađi s menadžerom, kretanju u neki poduhvat s njim ili vrlo intimnim snovima o šefu, ne očekuješ baš da ćeš njega vidjeti kad zaspiš, no to nužno ne mora biti ništa pogrešno. Ako se i sama nađeš u ovakvoj situaciji, profesionalni analitičar snova Lauri Loewenberg kaže da je gotovo sigurno u igri neko dublje značenje. Prvo se zapitaj postoji li trenutni problem sa šefom kojeg trebaš riješiti.

Možda vas zanima Većina žena baš jednu noć mjesečno vrlo loše spava: evo zašto je to tako Rubrika Life&style Life&style

“Većini će šef simbolizirati vlastitu sposobnost preuzimanja odgovornosti i donošenja teških odluka: trebaš li biti autoritativnija kod kuće ili u vezi?" Sanjati svog šefa možda zapravo znači da moraš sama preuzeti kontrolu nad situacijom. "Ako imaš trenutni problem s mamom ili nekom drugom osobom oni će se obično pojaviti u snu jer podsvijest pokušava riješiti problem", kaže Loewenberg.

Sjećaš li se što si sanjala u posljednje vrijeme? Ako se pojavio neki od ova 4 simbola, budi oprezna!

“Međutim, često sanjamo ljude s kojima nemamo problema, nismo ih vidjeli godinama ili ih niti ne poznajemo, poput snova o slavnoj osobi. To je zato što, obično, svaki lik u snu nastoji biti aspekt nas samih. "Dakle, sanjaš li šefa, možda bi se vrijedilo zapitati jesu li te na neki način uznemirili ili postoji li neki sukob na poslu. Jer iako si svjesna da to možda nećeš htjeti riješiti, ne možeš zaustaviti mozak da radi snu. Loewenbeg objašnjava: "Dobro je kada pokušavaš shvatiti što ta osoba u snu znači jest zapitati se koje ti tri stvari prvo padnu na pamet kad pomisliš na nju.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Recimo da sanjaš Anu iz srednje škole koju najviše pamtiš kao glavnu curu u razredu, veselu i popularnu osobu. Izgledi su da ona predstavlja dio tebe koji želi biti takav, dio koji može inspirirati druge. Rijetko sanjamo o ljudima do kojih nam nije stalo ili im se ne divimo. Bilo dobru ili lošu, imat ćeš neku vrstu veze sa svojim šefom kako bi mogla sanjati o njemu.

Često si gola u svojim snovima? Evo koje značenje se krije iza toga

Ako na svog šefa gledaš kao na nekoga tko je prirodni vođa, moćan i odlučan, Loewenberg kaže da je to možda zato što postoji neko područje u životu u kojem trebaš usvojiti ove osobine ili istaknuti ovaj dio svoje osobnosti. To može biti malo zbunjujuće kada isključiš e-poštu preko noći, i u snovima se suočiš sa svojim šefom, ali Loewenberg kaže da bi se tvoj san možda mogao odnositi na nešto stvarno. "U desetljećima istraživanja otkrila sam da što je san intenzivniji, to je poruka važnija."

 

Maja Šuput u svom prvom javnom nastupu nakon poroda za novi broj miss7 magazina otkriva otkud je došla ideja da se sin zove Bloom


 
Photo: Shutterstock

Komentari 0