Life&style
Tjedni horoskop

Strijelce prati sreća, jarce očekuje ljubav, vodenjacima se ostvaruju snovi, a dva znaka tek moraju otvoriti svoje srce

  • Ovaj tjedan se opet se može puno toga naučiti od svemira! 
  • Nalazimo se u intenzivnom razdoblju koje nam pokazuje što je zaista važno
  • Pogledaj što ovaj tjedan očekuje tvoj horoskopski znak 

Sada je vrijeme da pažljivo odvojiš pšenicu od kukolja! Radi i misli samo na stvari koje doista dolaze iz srca. Za sve ostalo nemoj trošiti svoje dragocjeno vrijeme, jer bila bi to prava šteta… 

Ovaj horoskopski znak jednostavno voli biti zaljubljen Možda vas zanima Leptirići su im stalno u trbuhu. Ovaj horoskopski znak više od svih drugih voli biti zaljubljen Rubrika Love&Sex Love&Sex

Lav

Vau! Snaga vatre, tvog elementa, ovih nam je dana na poseban način jasna. Naime, sve je u plamenu! Tvoj dar iz svemira, koji dolazi na vrijeme za tvoj rođendan: postani svjesna svoje prave moći i obećaj da više nećeš gasiti svoje svjetlo. Sve najbolje!

via GIPHY

Djevica

Čak i ovih dana doživjet ćeš pravi porast snage. Budući da su planeti Venera, Merkur i Mars blisko povezani, donose ti mnogo blagoslova. Međutim, samo sebi sama možeš propustiti ovu višu silu. Pogledaj točno u kojem području života ti je potrebno čudo i dosljedno radi na tome.

Jesi li među njima? Ova 4 horoskopska znaka i u najtežim vremenima misle pozitivno

Vaga

Sunce u znaku lava želi da svi zajedno živimo svoje najljepše i najsjajnije ja. Čak i ako te element vatre ponekad može uplašiti, ponekad se prebacuješ od jedne emocije do druge, a nemaš aparat za gašenje požara. Riješi se starih uvjerenja i pogleda. Sada. Odmah! 

Škorpion

Premda zasigurno nije uvijek popularno (i može brzo postati nezgodno) radikalno izraziti svoje mišljenje – napravi baš to. Merkur je u znaku djevice te želi unijeti jasnoću u područja tvog života koja trenutačno zahtijevaju jasnoću. Razmisli od čega se sada u miru možeš oprostiti. I izgovori naglas: zbogom!

via GIPHY

Strijelac

Sunce u znaku lava daje ti dodatnu energiju. Oba znaka su kod kuće u vatrenom elementu i prati ih pravi niz sreće. Provedi što više vremena na suncu i napuni baterije. Nitko ne zna što će donijeti jesen. Jedno je sigurno: trebat će ti tvoja snaga.

Jarac

Uvijek nešto s jarcima i njihovim osjećajima. Mars, Venera i Merkur, naši planeti strasti, ljubavi i komunikacije, su u zemaljskom znaku djevice. To ti daje pravi poticaj koji ti je sada potreban da odgovoriš na poziv srca. Tvoja domaća zadaća: izjavi ljubav osobi prema kojoj to osjećaš. Sada je pravo vrijeme!

Vodenjak

Za vodena bića je ovo vrijeme, koje se događa točno između dva puna mjeseca u tvom znaku, vrlo intenzivno. Ali, ako si iskrena, nikad ti nije bilo stalo do površnog življenja. Iskoristi ovo doista intenzivno vremensko razdoblje da zaroniš što je moguće dublje pa letiš što je više moguće. Obrati pažnju na svoje snove. Neki bi se uskoro mogli uskoro ostvariti – poradi na tome! 

via GIPHY

Ribe

I ovog tjedna tvoji najdublji osjećaji ovise o suncu u znaku lava. Ovo te sunce poziva da priznaš svoju ljubav. Ljubav prema sebi, prema našoj prekrasnoj planeti i, naravno, prema ljudima do kojih ti je stalo. Zatvori vrata strahu i otvori put svojim emocijama. Potrebni su nam ljudi koji su voljni dati ljubav - sada više nego ikad.

Ovo su dobre supruge, rangirane od najbolje do najgore, prema horoskopskim znakovima

Ovan

I za ovnove su ovo intenzivni dani - koji ponekad mogu biti malo previše intenzivni. Ponekad želiš sjesti u auto jer je to jedino mjesto s pouzdanom klimom! Apsolutno razumljivo – protekli dani bili su doista vrući. Ovo nas ljeto poziva sve da smislimo vrlo osobne definicije onoga što nam je zaista važno. Dakle, uzmi kantu, napuni je kockicama leda i razmisli o onome što doista strastveno želiš. Kad budeš sigurna o čemu je riječ, kreni u akciju. Nema čekanja!

Bik

Zbog činjenice da trenutačno postoje tri važna planeta u jednom zemaljskom znaku, naime djevici, srdačno si pozvana učiniti ono što moraš učiniti kako bi doživjela obilnu žetvu. Godina 2022. je gotovo zloslutno blizu. Redefiniraj se! Odreži stare pletenice, kupi si novu odjeću, pospremi i očisti stan… Sve će uskoro sjesti na svoje mjesto. 

via GIPHY

Blizanci

Blizanci su nešto poput dva bića u jednom. U kojim područjima života osjećaš sukob, u kojima osjećaš duboku povezanost? Što je doista dvostruko u tvom životu? Sunce u znaku lava otvara ti srce i omogućuje ti da jasno vidiš! Napravi veliko životno čišćenje. 

Rak

Kad sunce sije u znaku lava, nježnom raku nije sve lako. Bez obzira na zaštitu od sunca, opeći ćeš prste na nekim stvarima. A to se događa samo iz jednog jedinog razloga. Naime, tako da naučiš ne samo stajati uz svoje osjećaje, nego se i intenzivno nositi s njima. I, povrh svega, da osjećaš više od drugih. To je velika snaga!

Photo: Shutterstock

Komentari 0