Life&style

Što nam sve donosi 10. sezona Moderne obitelji? Puno smijeha, ali i gorkih suza

Nova, 10. sezona Moderne obitelji se počela prikazivati 26. rujna u Americi. Kada će točno krenuti emitiranje u Hrvatskoj, još se ne zna, no dok nestrpljivo očekujemo nove zgode ovih prezabavnih junaka, evo što smo doznali o novoj sezoni

Mnogima omiljena televizijska serija 'Moderna obitelj' dobila je svoju desetu, a priča se, i  posljednju sezonu. Klan Pritchett-Dunphy-Tucker, veliku i šarenu obitelj, imali smo prilike pratiti od 2009. godine te su nas nebrojeno puta nasmijali i oraspoložili. Glasine koje su došle do javnosti o tome što možemo očekivati u novim nastavcima su nas, blago rečeno, šokirale. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

NETKO ĆE UMRIJETI

Koautor Christopher Lloyd otkrio je kako su u 10. sezoni odlučili maknuti jedan glavni lik. Za Entertainment Weekly Lloyd je izjavio ''U novoj sezoni očekuju nas neki važni događaji - moramo se suočiti sa smrću, što je jako teško, kako u stvarnom životu, tako i na seriji. Morali smo obraditi i tu temu". Iako nije precizirao, Lloyd je dao naslutiti da je riječ o jednom od glavnih likova i da će se cijela priča protezati kroz nekoliko epizoda. Nakon ove izjave, kroz naše glave su se počele vrtjeti razne verzije o kome bi se moglo raditi, ali nam se nijedna ideja ne sviđa te nas rastužuje.

SVE SE ČINI DA NOVIH SEZONA NEMA

Steve Levitan, drugi koautor, početkom godine je povodom jubilarne 200-te epizodeizjavio: ‘’Naš je plan završiti seriju nakon desete sezone, usprkos željama mnogobrojnih obožavatelja. Nikad ne reci nikad, ali zasad ne postoji gotovo nikakva šansa da ćemo Christopher i ja nastaviti pisati nove epizode’’.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Modern Family (@abcmodernfam) on

U OBITELJ STIŽE NOVI ČLAN

Prva epizoda nove sezone počinje praznikom kojeg se u seriji dosad nisu dotakli - američkim Danom nezavisnosti, 4. srpnja. Mitch i Cam nisu u slavljeničkom raspoloženju dok pokušavaju napraviti video s novim članom njihovog kućanstva - malim Calom, inače sinom Cameronove sestre kako bi Pam vidjela što su ga sve naučili. Zaključuju kako ga i nisu naučili nekim novim stvarima, te prolaze kroz razne probleme shvaćajući kako se odgoj dječaka razlikuje od odgoja njihove kćerkice Lily. Neke scene će nas podsjetiti na kuću obitelji Dunphy u početku.  

PHIL IMA ŠPIJUNSKU POVIJEST

Kad se Alex Dunphy ( Ariel Winter) prijavi za posao u suradnji s vladom, obitelj Dunphy mora biti intervjuirana iz sigurnosnih razloga. Tijekom Philovog intervjua rasvjetljuje se da je on tijekom srednje škole bio slučajan špijun Sovjetskog Saveza.
 

PRIJELOMNA GODINA ZA HALEY

Haley Dunphy će imati godinu za pamćenje pa je tako očekuju neka veća iznenađenja. Velika će to biti godina za nju u smislu razvrstavanju odnosa te će se prisjetiti svojih prošlih veza. Tako će se mnogi ljudi iz njene prošlosti opet pojaviti, a ono što bi bilo najbolje za njezinu budućnost Haley sad gleda drugim očima nego kad je bila mlađa. Bit će ovo burna godina za nju, a samim time i za njezinu obitelj. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Modern Family (@abcmodernfam) on


GLORIA IDE U POLITIKU

Gloria koju tumači Sofia Vergara bit će poprilično uključena u život mlađeg sina Joea, a također će se i više uključiti u školski odbor. Tako da krajem godine možemo očekivati i da zapliva političkim vodama. Manny, koji nas oduvijek nasmijava svojim ponašanjem netipičnim za njegove godine, i dalje mikrokoracima korača prema neovisnosti, a susrest će i djevojku s kojom će odnos postati ozbiljan, iako njegova obitelj sumnja da djevojka uopće postoji. A i dolazi do spoznaje da brine za Gloriju i Jaya ipak više no što bi želio.

CAM ĆE SE KOSTIMIRATI U MEGHAN MARKLE

Cam (Eric Stonestreet) će nas i ovogodišnjim izborom kostima za Noć vještica oduševiti. Odlučio se kostimirati, u ni više ni  manje nego Meghan Markle. Izabrao je njezin prepoznatljivi roza kostim. Ti procijeni kome bolje stoji.

 | Autor: Printscreen/Backgrid Twitter/ Instagram Printscreen/Backgrid Twitter/ Instagram

Možda vas zanima Čeka nas uzbudljiva godina TV serija, odabrali smo one koje najviše obećavaju Rubrika Life&style Life&style

Povodom nove sezone, glumačka postava je gostovala u talk show-u komičarke Ellen DeGeneres te nam još jednom pokazala zašto ih volimo. Julie Bowen koja tumači Claire je tako oponašala Gloriju te moramo priznati da joj jako dobro ide. 

 

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0