Life&style

Čeka nas uzbudljiva godina TV serija, odabrali smo one koje najviše obećavaju

Već ove jeseni uživaj u novim serijalima koji će ti naprosto pomutiti um, a za neke legendarne nastavke ćeš se morati još malo strpjeti. Ne vjeruješ nam da se isplati malo pričekati? Uvjerit ćemo te fantastičnim trailerima.

Očito im nije bilo dovoljno to što su gledatelje ostavili šokiranima neočekivanim krajem serije Sharp Objects, HBO je objavio nekoliko najava za nove sezone svojih mega popularnih serija - i napravili su totalnu pomutnju među publikom i obožavateljima! Ono što sigurno znamo je da stiže druga sezona serije Big Little Lies, čeka nas završetak Potpredsjednice, dugoočekivani ponovni dolazak Novozelanđanina u New Yorku, treća sezona Pravog detektiva i naravno, finalna sezona Igre prijestolja. 

Nažalost, u novom traileru HBO-a skoro uopće ni nema novih snimaka iz Igre prijestolja, osim nespretnog zagrljaja Jona i Sanse...

 | Autor: Screenshot(Smitsonian Channel Screenshot(Smitsonian Channel

Također, HBO nije službeno potvrdio datum premijere finalne sezone Igre prijestolja. U nedavnom intervjuu, Joe Bauer, master vizualnih efekata GOT-a, natuknuo je da bismo na posljednju sezonu mogli čekati i do svibnja 2019. godine. U svakom slučaju, nećemo znati sa sigurnošću sve dok HBO ne objavi datum, ali držimo fige i nadamo se da ipak nećemo morati čekati sljedeće proljeće da saznamo kako Igra završava...

Ono što svakako znamo i što nas neizmjerno veseli je činjenica da nam u siječnju 2019. stiže treća sezona Pravog detektiva! Izašao je kompletan trailer posvećen samo novoj sezoni, a nakon što su gledatelji ostali razočarani nedostatkom drame i neizvjesnosti u drugoj sezoni, ne čudi nas što je iščekivanje za treću veće nego ikada. Glavnu ulogu u ovoj sezoni preuzima dobitnik Oscara Mahershala Ali, a osim njega u seriji glume i Mamie Gummer, Scoot McNairy, Stephen Dorff i Ray Fisher. Ok, već znamo da nam slijedi egzistencijalna kriza i nedostatak društvenog života kad Pravi detektiv krene s emitiranjem jer ovu se seriju NE PROPUŠTA.

Skočimo natrag na jesen gdje nas čekaju nove poslastice za serioljupce. Netflixova kreativna radionica opet nam priprema svašta, ali ni drugi neće kaskati... 

THE GOOD COP - 28. rujna

Krajem rujna izlazi humoristična serija "The Good Cop" u kojoj glavne uloge imaju glumac Tony Danza i, iznenađujuće, pjevač Josh Groban. Priča prati sina, odgovornog detektiva i oca koji je bivši policajac - pretpostavljaš, stari mu se gura u posao, a svima je šarmantan osim svom sinu. Moramo priznati da nas je već i sama najava za serijal dobro nasmijala.

MANIAC - 28. rujna

Kažu kako je ovo najiščekivanija serija jeseni, a nije ni čudo kada se u glavnim ulogama nalaze Jonah Hill i Emma Watson, koje pratimo na nekakvoj vrsti ispitivanja za nove lijekove. Nije sigurno što se događa, osim da obećavaju kako mogu mozak i misli promijeniti kako bi se osjećali bolje - pa tako i ozdravili. Zamisli nešto kao "Inception", ali još luđe!

SINGLE PARENTS - 26. rujna

Novi sitcom ABC-a je urnebesna komedija o samohranim roditeljima. Will, kojega glumi Taran Killam, je "novi" samohrani roditelj u školi koji se pokušava uklopiti u novu okolinu, pa tako i u grupicu samohranih roditelja. Jednu od glavnih uloga glumi i zvijezda Tračerice Leighton Meester, a njen nam se lik već na prvi pogled jako dopao!

HAPPY TOGETHER - 1. listopada

Vjerovala ili ne, ova CBS serija se bazira na luckastom periodu života Harryja Stylesa - i da, dobro si to pročitala. Naime, nakon jednog od prekida, paparazzi su ga toliko slijedili da je nekoliko tjedana živio s totalno nasumično odabranom obitelji u predgrađu. Ista situacija se odvija ovdje, kada celebrity upadne u kuću svog računovođe kojega glumi Damon Wayans Jr. i tako uzurpira svakodnevicu njega i njegove žene. 

CHILLING ADVENTURES OF SABRINA - 26. listopada

Obožavatelji Sabrine male vještice, udružite se! Od ove jeseni ponovno je gledamo, ali u novoj seriji, u kojoj Sabrinu glumi Kiernan Shipka. Ona je, očekivano, vještica-tinejdžerica, tako da vjerujemo da će joj se svašta događati... Nažalost, više od toga baš i nije poznato!

Let the binge-watching begin!

Photo: Netflix

Komentari 0