Life&style 26. studenoga 2018.

Što dužina kose govori o tvom karakteru?

Getty Images.

Prema nekim istraživanjima, dužina kose ne definira samo tvoj omiljeni stil frizure, nego i karakterizira tvoju osobnost

Bilo je riječ o pixie fizuri, dugom bobu ili kosi do pola leđa - frizure su jednako individualne kao i žene koje ih nose. U nastavku provjeri koja je frizura povezana s kojim osobinama i otkrij pronalaziš li se u tome. 

Kratka kosa

Kratka kosa najčešće je odraz hrabrosti pa je uglavnom biraju žene s visokim samopouzdanjem. Također, žene koje nose kratku kosu su vrlo komunikativne, ugodne i lako sklapaju nova prijateljstva. Probleme rješavaju smireno i pošteno, a vole poslove u kojima njihova inteligencija dolazi do izražaja. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Možda vas zanima... Idealna frizura za tvoj oblik lica je... Rubrika Beauty Beauty

Dužina kose iznad ramena

Kosa dužine do iznad ramena odabir je iskrenih i neustrašivih žena koje ne podnose rutinu, vole nova iskustva i nemaju komplekse. Osim toga, tzv. bob najbolje opisuje žene koje jako dobro balansiraju između privatnog i poslovnog života. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Kosa do ramena

Kosu do ramena ili dugi bob najčešće biraju elegantne dame vrlo ženstvenog i sofisticiranog izgleda. Kosa do ramena odaje osobe koje vole biti u centru pažnje, puno pričaju i jako cijene svoje prijateljice koje su im uvijek na prvom mjestu. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Možda vas zanima... 6 odličnih ideja za frizure sa šiškama Rubrika Beauty Beauty

Duga kosa

Ako si ponosna vlasnica duge kose, velika si sanjarka i ne dopuštaš da te išta spriječi na putu do ostvarenja tvojih snova. Žene duge kose u ljubavi traže dugotrajnu vezu i daju sve od sebe, ali su vrlo izbirljive i zahtjevne pri odabiru partnera

 | Autor: Getty Images Getty Images

Slažeš li se s ovim?

Komentari 0