Life&style

Što će miss7 raditi u Splitu ovog vikenda?

Počinje party ludilo u Splitu koje nije zaobišlo ni našu miss7 redakciju jer... #mitotako!

Najiščekivanije događanje ljetne sezone, najveći festival u regiji, najznačajnija investicija u turizmu u Hrvatskoj. Sve su to optimistične najave koje su godinama pratile Ultra Europe, a on ih je već toliko puta iznova nadmašio - zbog čega s punim pravom očekujemo istu priču i na ovogodišnjem, 6. po redu Ultra Europe festivalu u Splitu. 

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

Novo Ultra Europe izdanje, koje će se održati od 6. do 8. srpnja u Splitu, sudeći prema najavama, biti će veće i impresivnije nego ikad! Naime, Ultra Europe je, sukladno rezultatima i podacima o gospodarskom i turističkom prometu te broju posjetitelja, iz godine u godinu najveće međunarodno događanje u povijesti Hrvatske. Samim time, i miss7 je ove godine odlučio po prvi put posjetiti toliko hvaljeni festival i partijati s najboljim svjetskim DJ-evima! Naša novinarka Anamaria i Mastercard ove godine udružili su snage i zajednički planiraju pohod na splitsku Ultru.

Možda vas zanima "U Cannesu sam se osjećala kao zvijezda, ali sve ima svoje ALI..." Rubrika Život Život

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

A kako je uz Mastercard® sve neprocjenjivo, tako će naša Anamaria uz Priceless Croatia doživjeti pravo VIP iskustvo na Ultri Europe u Splitu. Zvuči obećavajuće, pogotovo kad smo čuli da nam sprema pravi tour po backstageu, prema tome - prati našu Anamariju na službenom miss7 Instagramu i doživi s nama djelić atmosfere iz prve ruke! Tko zna koga će tamo sve uhvatiti...

Photo: Rudgrcom

Komentari 0