Life&style

Stiže nova "Ženska priča": Marijani Perinić u goste dolaze Tatjana Jurić i Mia Kovačić

  • Marijana Perinić, voditeljica i kolumnistica miss7, i u novoj će epizodi Ženske priče ugostiti zanimljive poznate gošće
  • Ovaj put razgovarat će s Tatjanom Jurić i Mijom Kovačić i to na temu ženskog prijateljstva
  • Novu epizodu emisije ne propusti gledati na kanalima miss7 danas u 18 sati!

Stiže još jedna epizoda Ženske priče koju vodi naša kolumnistica Marijana Perinić. Ispunjena zabavom i inspiracijom, emisija nanovo donosi ženske razgovore sa zanimljivim temama.

Ovaj put Marijani u goste dolaze Tatjana Jurić i Mia Kovačić koje će razgovarati o ženskom prijateljstvu.

 | Autor: miss7 miss7

Mia i Tatjana o ženskome prijateljstvu doista puno toga imaju za reći, jer prijateljice su već 15-ak godina. "Ipak, k'o da se znaju 100!", zaključuje Marijana o svojim gošćama i njihovome odnosu. Istaknula je da će pričati o raznim temama, a neke od njih uključuju i žensku izdaju, odnos s muškarcima, ženska, ali i muško-ženska prijateljstva.

Možda vas zanima Tatjana Jurić je proslavila 40-ti rođendan. Evo što je poručila o dugom životu Rubrika Stars Stars

"Pričat ćemo o tome što je ženska izdaja i jesu li se ikad s time susrele, koliko su često doživjele da je žena ženi družica, a koliko vučica. Dotaknut ćemo se međusobnog odnosa i koliko su tu jedna za dugu, ali i koliko se svađaju", započela je Marijana. Što znači biti dobra prijateljica i koje kvalitete treba imati i njegovati, prepoznaju li jedna u drugoj vrline, a koliko ih smetaju mane te što se događa ako se objema svidi - isti muškarac?

 | Autor: miss7 miss7 "Međusobno se Tatjana i Mia jako dobro poznaju i na njima se vidi da odnos nije nimalo usiljen i umjetan, nego baš obrnuto, potpuno su opuštene jedna kraj druge i obožavaju se šaliti na vlastiti račun, osobito i kad je riječ primjerice o kuhanju! A budući da su toliko bliske zanimalo me i kako to izgleda ako im se svidi isti tip muškarca i kako se tad ponašaju, kako to rješavaju", objašnjava Marijana.

 | Autor: miss7 miss7

Iako se nisu nikad posvađale, vole puno diskutirati i promišljati, ali, kako kaže Marijana, tu razgovori staju pa se u konflikte ne upuštaju.

Možda vas zanima Mia Kovačić je prava moderna kraljica street stylea Rubrika Moda Moda

Ove prijateljice zajedno obožavaju i putovati, a emisija stiže upravo nakon što su nedavno uživale u Dubaiju. Budući da su jedna za drugu uvijek tu, i kako je njihovo prijateljstvo čvrsto i u dobrim i lošim danima, Mia i Tatjana savršen su odabir za novu emisiju.

Još mnoga druga pitanja, ali i životna iskustva koje su ove prijateljice zajedno skupile očekuje te u novoj epizodi Ženske priče! Vidimo se danas u 18:00 sati na miss7 Facebooku i miss7 YouTube kanalu!

 

Photo: miss7

Komentari 0