Life&style 17. svibnja 2022.

Stiglo je ljetno izdanje Kraševe Tortice - s kokosom! Sad je nemoguće ne misliti na Torticu...

Instagram. Ljetno izdanje Kraševe Tortice – stigla je Tortica kokos!
  • Kraš je za ljeto koje nam se bliži pripremio posebno fine nove okuse starih klasika!
  • Nakon neobične Dorine s čvarcima, novi okus sad je dočekala i omiljena Tortica
  • Ovog ljeta uživat ćemo u ukusnoj Tortici kokos prelivenoj bijelom čokoladom!

Okus kokosa ovog je ljeta očito omiljeni novi dodatak slatkišima, budući da nakon prefinih Toffife čokoladica s kokosom, i dva Kraševa proizvoda imaju ovaj okus! Tortica kokos i kokos Ledene kocke novi su slatkiši iz Kraša, koji će zasigurno oduševiti sve ljubitelje ovih Kraševih klasika.

Tortica se s pravom ubraja među najpoznatije Kraševe brendove, a iako Tortica s kokosom postojala i prije, bila je prelivena mliječnom čokoladom, dok je nova Tortica s kokosom u kombinaciji s bijelom čokoladom.

Hrskavim vafel listovima prelivenim čokoladom u novoj se verziji Tortice pridružio i kokos. Hrskavi vafel u novoj Tortici punjen je sočnom kremom od kokosa, a preliven bijelom čokoladom. Osim Tortice kokos u Kraševoj ponudi i dalje možeš pronaći klasičnu čokoladnu Torticu te Torticu Crunchy!

Ovaj slatki zalogaj možeš kupiti po cijeni od tri kune!

Je li nova kutija Domaćice promašaj godine ili genijalna Kraševa kampanja i reklama? Možda vas zanima... Je li nova kutija Domaćice promašaj godine ili genijalna Kraševa kampanja? Rubrika Life&style Life&style

Komentari 0