Life&style

Stigla je H&M Home božićna kolekcija! Predivno!

O da, znamo da je tek listopad, ali si ne možemo pomoći – jedva čekamo Božić! A čini se da ga s nestrpljenjem čeka i H&M Home. Naime, izašla je nova blagdanska kolekcija slavne švedske high street kuće i totalno smo se zaljubile

Ako je vjerovati H&M-u ove božićne sezone naglasak je na tradicionalne boje – osim tradicionalne tamnozelene koja podsjeća na boju drvca tu su i crvena u svim nijansama (od najsvjetlije do boje vina), pa i razne nijanse zlatne u kombinaciji s bijelom.

Navlake za dekorativne jastučiće nikad nisu bile privlačnije (cijena im je od do 79 kuna najčešće), a oni će odlično upotpuniti dnevni boravak i osvježiti sofe neutralnih boja. Isto tako, u crvenoj božićnoj kolekciji se našlo i puno staklenih vaza, kako bi cvijeće poput božićne zvijezde zablistalo u punom sjaju.

 | Autor: H&M Home H&M Home

Zelena kolekcija upotpunjuje prostor na poseban način i poručuje – povratak prirodi sada i odmah! Dodatak zelenom prostoru je svjetlo koje dolazi u obliku lampica za bor ili mirisnih svijeća koji će svakoj prostoriji dati poseban dašak Božića (35 kn).

Možda vas zanima Bajkoviti ružičasti interijer by H&M Store Rubrika Life&style Life&style

Zelena H&M home tema također ima dosta teških elemenata – poput željeznog postolja za svijeće ili ukrasnih kutijica.

 | Autor: H&M Home H&M Home

H&M home kombinacija zlatne i bijele boje je jako chic, i već godina ne prestaje biti trend. Ovaj pravi zlatni Božić će se lako dočarati uz glomazne kuglice za bor (pakiranje 2 komada je oko 45 kn), čupave svijetle tepihe, ali i neodoljive svijećnjake raznih oblika (oko 119 kn).

 | Autor: H&M Home H&M Home

Photo: H&M Home

Komentari 0