Life&style

Bajkoviti ružičasti interijer by H&M Store

Puderasto roza, dječje roza, svijetlo roza, boja ružinih latica...Ova boja doista ima tisuće izvedenica, a zbog njene mirnoće i nježnosti smatramo je i it bojom ove jeseni, a sve možemo pronaći na stanicama H&M Home

Nijansu "pale pink" smo odavno zavoljeli. Bilo da je riječ o modi, gdje komadi ove boje te u času pretvaraju u modnu princezu ili pak beauty proizvodima u nježno ružičastoj kojima smo vjerni iz sezone u sezonu, pa do rosé vina. A sada se ova boja vratila i na zidove, sofe i drugo pokućstvo te asesoar za kuću. Doista, možemo li zamisliti ljepše jutro uz ispijanje kave iz ružičaste šalice? Posebno je ispijaš uz voljenog, a na nšalicama piše "I love you" i "I love you more". Ljigica? Možda, ali i jaki trend. Za savršenu čajanku tu je metalizirani pladanj s nježno pink podlogom. A za romantičnu večeru ružičaste svijeće, posebno ako mirišu na trešnje.

 | Autor: H&M H&M

1.Pladanj: 19,99 €, 2.Tanjurić: 2.99 €, 3.Mirisna svijeća: 7.99 €,  4.Set šalica: 14.99 €

Sve dodatke za dom možeš pronaći na stranicama H&M Homea. Nova kolekcija "Pink Passion" u potpunosti je inspirirana ovom bojom. Osim šalica, tanjurića, svijeća i svijećnjaka, našli smo i jedan baš savršeni dekorativni jastučić. Za prihvatljivih 10 eura možemo si priuštiti fantastičan jastučić ukrašen tkaninom koja podsjeća na prave pravcate ruže.

 | Autor: H&M H&M

1.Pokrivač: 39.99 €, 2.Jastučić: 9.99 €, 3.Pokrivač: 39.99 €

Photo: H&M

Komentari 0