Life&style

Stigla je Disneyeva kolekcija za plažu i bazene!

Zaboravi na divovske jednoroge i krafnice koji su postali dio morske zabave, na redu su likovi iz crtića koje si gledala dok si bila klinka. Vjerojatno ti Mala sirena ni danas nije mrska pa će te ovi predmeti iz Disneyeve morske kolekcije oduševiti!

Za sve fanove Disney crtanih filmova stiže fantastična vijest - ove sezone će morske radnosti biti još malo bolje i zabavnije. I ne zaboravimo, vratit će nas u djetinjstvo. Ako si mislila kako su veliki luftići s likovima jednoroga hit, što tek kažeš na vodene madrace s likom raka Sebastiana ili ribe Flaundera iz Male sirene?  | Autor: Oh my Disney Oh my Disney

Možeš ih pronaći u novoj kolekciji The Little Mermaid Pool Party Collection. Kako joj i sam naziv kaže, radi se o neophodnim predmetima za vodene tulume, a osim luftića, u Disneyevoj kolekciji su predstavljeni i još neki sasvim zanimljivi dodaci ljetnoj zabavi.

 | Autor: Oh my Disney Oh my Disney

 

Možda vas zanima Želimo ovog 2 metra visokog jednoroga za svoj proljetni vrt Rubrika Life&style Life&style Moramo priznati da su nas u ovoj kolekciji oduševio trodijelni set držača čaša. Sada ćemo konačno moći uživati u plićaku uz koju čašicu, bez straha da ćemo proliti hladno piće. Isto tako, ako si spremna hodati po plaži sa sireninim repom, ručnik u obliku repa Male sirene idealan je za tebe.

 | Autor: Oh my Disney Oh my Disney

No, to nije sve. Ručniku će neodoljiv dodatak biti sedefaste natikače kako bi tvoj rep od ručnika dobio malo pravog morskog sjaja. Kolekcija je dostupna preko stranice Oh my Disney, a mi smo sigurni kako će brzo biti rasprodana.

 

 | Autor: Oh my Disney Oh my Disney

I imamo samo još jedno pitanje: gdje se u kolekciji izgubio princ Erik?

Photo: Oh my Disney
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • daniela77

    Zaradivao sam od $ 28,000 do $ 350,000 mjesecno k0ji rade kod kuce na racunalu kod kuce. Radim ovo 6 mjeseci, a prošli mjesec sam zaradio prvu peterostranu placu ikada! Posjetiti...........>>>>> Jobnet70.com