Life&style

'Spolni odgoj', četvrta sezona: Sve što znamo o povratku odlične britanske serije na Netflix

  • Snimanje četvrte sezone Seksualnog odgoja službeno je počelo! 
  • Ipak, glumačka postava doživjela je prilično velike promjene
  • Četvrta sezona s emitiranjem će vjerojatno početi sljedećeg ljeta, a mi otkrivamo što se zna o njoj 

Četvrta sezona 'Spolnog odgoja' korak je bliže dolasku na naše ekrane, a produkcija najnovijeg dijela Netflixove serije trenutačno je u tijeku. Stvari će ovog puta izgledati malo drugačije. Naime, treća sezona završila je otkrićem da se srednja škola Moordale zatvara, pa će Otis i ostali njegovi kolege morati početi ispočetka negdje drugdje. Osim toga, Maeve je otišla korak dalje i krenula u novu avanturu preko bare, u društvu novog člana glumačke postave Dana Levyja.

Najbolje true crime serije u 2022. Možda vas zanima Ovo su neke od najboljih 'true crime' serija godine, a kod nas su prošle relativno ispod radara Rubrika Life&style Life&style

Uz nova lica koja su se pridružila seriji, nekoliko dugogodišnjih članova glumačke postave izišlo je iz serije, što donosimo u nastavku. Zapravo, imamo potpuni vodič kroz četvrtu sezonu 'Spolnog odgoja'…

Serija 'Spolni odgoj' | Autor: Netflix Netflix Serija 'Spolni odgoj'

Nagađanja o datumu izlaska četvrte sezone 'Spolnog odgoja'

Snimanje četvrte sezone serije službeno je počelo. Vijest je podijelila zvijezda serije Otis (Asa Butterfield) koji je objavila svoju sliku sa seta. „Pogodite tko se vratio?“, napisao je početkom kolovoza svojim pratiteljima na Twitteru.

Dakle, premda još nemamo datum izlaska nove sezone, možemo prilično dobro pretpostaviti kada bi mogla doći na Netflix. Naime, treća sezona počela se snimati u rujnu 2020. i objavljena je godinu dana kasnije, pa se čini vjerojatnim da će četvrta sezona premijerno biti prikazana sljedećeg ljeta. 

 | Autor: Netflix Netflix

Trailer za četvrtu sezonu 'Spolnog odgoja': Kada ga možemo očekivati?

Treća sezona objavljena je u rujnu 2021. godine, a Netflix je objavio prvi dugometražni trailer dva tjedna prije nego što se pojavio na streameru. Ako četvrta sezona slijedi isti vremenski okvir, moramo još dugo čekati prije nego što prvi put na kratko pogledamo sljedeću sezonu serije.

Glumačka postava četvrte sezone 'Spolnog odgoja'

Glumačka postava četvrte sezone serije doživjela je prilično velike promjene od kraja treće sezone, s nekoliko potvrđenih izlazaka. Znamo da se Simone Ashley definitivno neće vratiti kao Olivia – Ashley se pridružila ekipi Bridgertona u drugoj sezoni serije kao glavna dama Kate Sharma, a od tada je potvrdila da je zamijenila modernu srednju školu za visoko društvo Regencya jednom zauvijek.

Patricia Allison, koja glumi Olu, također je potvrdila da se neće pridružiti timu za novu sezonu, dok Tanya Reynolds, koja glumi Olinu ljubav Lily, također napušta seriju. „Zapravo se ne vraćam, što je tužno, vrlo tužno“, rekla je Reynolds u jednom intervjuu. „To je tek prirodan razvoj ovih serija - kada imate tako veliki tim i toliko likova, mislim da morate pustiti nekoliko starijih likova da odu kako biste napravili mjesta za novije, što je apsolutno ispravna stvar, tako se trebalo dogoditi“. 

 | Autor: Netflix Netflix

Sljedeća koja je izišla bila je redovita zvijezda serije Rakhee Thakrar, koja u drami glumi učiteljicu Emily Sands. „Nisam dio nove serije“, rekla je Thakrar u intervjuu (otvara se u novoj kartici). „Ne mogu zapravo govoriti o tome zašto. Ali tako sam ponosna na emisiju i zahvalna što sam bila dio nečeg tako važnog. Nema ničeg lošeg u 'Spolnom odgoju'“. 

Postojala je i zabrinutost da bi ostali članovi ekipe mogli biti prezauzeti kako bi se vratili za četvrtu sezonu. Ncuti Gatwa, koji glumi Otisovog najboljeg prijatelja Erica, nedavno je odabran za ulogu Doktora u seriji 'Doctor Who'. Međutim, Gatwa će se definitivno vratiti u novoj sezoni nakon što su mu neke promjene u rasporedu omogućile povratak.

Asa Butterfield potvrdio je svoj povratak u seriju kao Otis, nakon što je objavio sliku sa seta. Gillian Anderson također se vratila kao Otisova majka, seksualna terapeutkinja, Jean, zajedno s redovitim glumcima serije Connorom Swindellsom (Adam), Aimee-Lou Wood (Aimee), Kedarom Williams-Stirlingom (Jackson), Duom Saleh (Cal), Mimi Keene (Ruby) ), Chinenye Ezeudu (Viv) i Georgeom Robinsonom (Isaac). Alistair Petrie i Samantha Spiro također su se vratili kao Adamovi roditelji, Michael i Maureen.

 | Autor: Netflix Netflix

Zvijezda 'Schitt's Creeka' Dan Levy pridružio se glumačkoj ekipi kao autor i profesor Thomas Molloy i podijelio je fotografiju sa snimanja pored Emme Mackey – potvrđujući najavu i također Maevein povratak.

Zaplet četvrte sezone 'Spolnog odgoja'

Treća sezona zaključila je još jedno poglavlje u Otisovom i Maeveinom odnosu hoće/neće – finale sezone završava tako da se par konačno spoji prije nego što se odmah rastanu, dok Maeve odlazi u SAD na studijski program tijekom ljeta. Dakle, četvrta sezona će istražiti kako na njih djeluje ljubav na daljinu. 

U finalu treće sezone Eric i Adam se rastaju, jer Eric ne želi biti u vezi s nekim kome nije ugodno ono što oni jesu. Osim toga, Jean rađa i oporavlja se od operacije nakon što je pretrpjela krvarenje tijekom poroda. Također prima rezultate testa bebinog očinstva, pa je vjerojatno da ćemo ishod tog rezultata vidjeti u četvrtoj sezoni.

 | Autor: Netflix Netflix

I, ono što će vjerojatno biti najviša točka zapleta u novoj sezoni, učenici srednje škole Moordale saznaju da je njihova škola prodana programerima i rečeno im je da moraju pronaći alternativne načine kako bi završili svoje obrazovanje. 

Možda vas zanima Što će se događati u 6. sezoni 'Krune': Smrt princeze Diane bit će prikazana "vrlo obazrivo" Rubrika Life&style Life&style
Photo: Promo

Komentari 0