Life&style

Spa kod kuće: Hi-tech uređaji za uljepšavanje olakšavaju život

Dermatolozi uvijek naglašavaju važnost redovitog odlaska na profesionalne tretmane kože, ali tko ima vremena (i novaca)?

Iako želimo kožu koja izgleda fantastično, redovno čišćenje i tretmani realno nisu mogući. Uzmimo u obzir i spa centre: u teoriji, očekuje nas potpuno opuštanje i uživanje. To jest, sve dok ne rezervirate termin, potrošite vrijeme na putovanje do tamo i natrag. Zatim, svlačite se pred strancima, dok čekate slušate razne intimne priče ljudi čije intimne priče ne želite slušati, jer eto, tu ste da se posvetite sebi. Dobit ćete biljni čaj i tretman, a zatim ćete putovati kući javnim prijevozom posve bez šminke, crvena lica i vjerojatno dosta masne sjajne kože. Nije baš zabavno. Šalu na stranu, spa je ugodno iskustvo (ako je tiho i profesionalno) ali dobro je i kod kuće imati „svoj mali spa“ kad ste raspoloženi za uljepšavanje u privatnosti vlastitog doma. Ali, može li kućno iskustvo biti jednako dobro kao ono kod profesionalaca? Može! Danas su na tržištu proizvodi posvećeni upravo takvom načinu uživanja, a ponuda novih tehnoloških pomagala odgovara većim i skupljim uređajima koje ćete naći u svom lokalnom kozmetičkom salonu. Ali, njih ćete si moći priuštiti!

S obzirom koliko vremena trošimo (i nastavit ćemo trošiti) u kupaonici tijekom našeg života, dobra je ideja pretvoriti je u osobni hram ljepote i opuštanja. Zamislite: tiho utočište gdje možemo usporiti, opustiti se, zapaliti mirisne svijeće i skinuti sa sebe svu napetost dana, okruženi malim stvarima zbog kojih ćemo se osjećati posebno. Usput, znate li da u kupaonici prosječno provedemo oko godinu i pol svog života (neki i više)? Zato, neka bude savršena. Predlažemo sljedeće dodatke koji će vam pomoći da se osjećate kao kraljica.

Supersonično sušilo za kosu 

Ovo sušilo ima digitalni motor koji 20 puta u sekundi mjeri temperaturu zraka kojim vam suši kosu. Zašto? Jer je pregrijavanje vlasišta i kose pogubno po zdravlje kose i njen sjaj. 13 litara zraka neprestano je u pogonu kako bi kosa bila brže i bolje osušena. Nastavak za ravnanje kose odmah kreira sjajnu frizuru.

Uređaj za dubinsko čišćenje lica

Opsjednuti smo FOREO LUNA play, slatkom high-tech spravicom u 7 prekrasnih boja kojom ćete podignuti njegu kože lica na novu razinu. Konačno je stigao u Hrvatsku i može se ekskluzivno kupiti u svim dm-drogerie markt prodavaonicama. Ovaj najmanji uređaj za čišćenje lica na svijetu unatoč veličini, zahvaljujući revolucionarnim T-Sonic pulsacijama te četkicom s dvije zone dodirnih točaka, čisti kožu od 99.5% mrtvih stanica, sebuma i ostataka šminke, a koža postaje savršeno meka i čista. Silkon ne skuplja bakterije, a tako je nježan da ga možete koristiti dva puta dnevno.

 | Autor: arhiva arhiva

Nakon što se uvjerite u učinkovitost, budući da je baterija nepunjiva nakon 100 korištenja, možete prijeći na veći uređaj iz LUNA linije. Redovitim korištenjem možete značajno smanjiti broj odlazaka u kozmetički salon!

Električni aparat za uklanjanje tvrde kože na stopalima

Pedikura je nedostupna na svakodnevnoj (ili tjednoj) bazi, a koža stopala postaje tvrda vrlo brzo. Ovaj aparat zamjenjuje spretne ruke vaše pedikerke, a koža je nježna – svaki dan! Zar to nije nevjerojatno?

Uređaj za trajno uklanjanje dlačica IPL 

Temeljen je na tehnologiji svjetlom koja se zove IPL (Intense Pulsed Light - pulsirajuće svjetlo visokog intenziteta) koja se upotrebljava u profesionalnim kozmetičkim salonima. Svjetlosni impulsi odašilju se na korijen dlačice čiji se rast stoga postepeno smanjuje. Ponavljanjem tretmana koža ostaje glatka i bez dlačica.

 | Autor: arhiva arhiva

Pred nama su blagdani, a to znači - neprestani izlasci. Trebat će vam i malo odmora kako biste se osjećali i izgledali dobro, pa je ovo vrijeme idealni trenutak da si poklonite malo užitka. Rezervirajte termin za sebe!

Photo: arhiva

Komentari 0