Life&style

Sofia Vergara nema problema s pokazivanjem tijela: samo nekoliko zrna kave štite ju da ne bude gola

  • Kad se kolumbijska glumica prošlo ljeto fotkala pokraj bazena mogli smo samo reći "Wow!"
  • Sofia koja skoro puni 52 izgledom, ali i smionošću uvijek šalje pozitivne i ohrabrujuće poruke ženama
  • Sad, dok leži gola prekrivena samo zrnima kolumbijske kave, još i više. Evo priče...

Sofia Vergara već nas je prošlo ljeto obradovala svojom objavom na Instagramu u mikro tangama. Kad se njezinim pratiteljima povratio dah (koji je zastao od pogleda na njezino tijelo pokraj bazena) i ako su uspjeli vidjeti dalje od njezinik mikro tangi, ne doslovno, iz fotografije se mogla iščitati puno važnija poruka. Kako lijepo možemo izgledati i u pedesetim godinama i kako nema razloga da skrivamo ili, još gore, sramimo se svog tijela kad zađemo u određene godine.

Glumici je u ovo vrijeme prošle godine, dok je snimila spomenutu fotografiju, nedostajalo tek malo dana do punih 51 godinu. Sad joj je skoro 52, rođendan joj je 10. srpnja, i fotografija je još smionija... Premda, ovaj puta ne prikazuje Sofiju u privatnim trenucima opuštanja već je snimljena u reklamne svrhe.

Riječ je o novom brendu kave Dios Mio Coffe. U storyju Instagram profila kolumbijske (naravno!) kave, Sofia govori kako je ušla u partnerstvo sa ženama uzgajivačicama kave iz Kolumbije, koje rade "kavu o kakvoj je uvijek sanjala", a zrna kave uzgajaju posvećeno, s puno strasti i ljubavi. "Nikad više ne trebamo biti žrtve loše kave" poručila je kolumbijska glumica. Njezina Dios Mio kava dolazi uskoro u prodaju, zasad u lanac Walmart, a mi dotad uživamo u najavnim reklamama.

No, najavila je glumica koju smo prije nekoliko mjeseci gledali kao Griseldu u istoimenoj Netflixovoj seriji i ljeto! Prije tjedan dana na svom Instagram profilu objavila je niz fotografija sa svog bazena, onog istog na kojem se fotkala i prošlog lipnja. Samo je ovaj puta puno "čednija". U prvom je planu njezin 10-godišnji psić Bubbles, mješanac čivave i pomeranskog špica, a ne obline.

Photo: Instagram @sofiavergara
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    sexy sofia