Life&style

Smijemo barem maštati - ovo su neki od najljepših bazena na svijetu

Mi se možemo zamisliti kako s koktelčićem u ruci uživamo na ovim atraktivnim lokacijama, a ti?!

Tek smo zakoračili u lipanj, a ljeto je u punom jeku. Jesi li već osjetila nalete vrućeg zraka koji te „pljusne“ u lice kad izađeš iz ugodno rashlađene prostorije? Ili si požalila svoj dnevni izbor „all black“ outfita i primijetila da trošiš sve više šampona za suho pranje? Kod nas je za sve odgovor da – tisuću puta da! Stoga ne čudi to što naše misli stalno lutaju iz ureda prema vikendu i izležavanju na suncu kraj mora ili fancy bazena. 

Baš zato odlučile smo pronaći neke od najljepših bazena diljem svijeta koji jednostavno mame na kupanje. Bilo da je u pitanju estetski izgled, veličina ili njihova lokacija – ovi bazeni su sve, samo ne jednostavni i obični. Zaroni s nama u pogled na njih i pridruži nam se u maštanju!

Hotel du Cap-Eden-Roc, Antibes, Francuska

Antibes je jedno od najpoznatijih ljetovališta na Azurnoj obali pa ne čudi da smo baš tamo pronašle ovaj čarobni bazen. Osim što se nalazi u neposrednoj blizini mora, njegova posebnost je u tome što ga s jedne strane okružuju prirodne stijene. Također, potvrđen je i kao jedan od omiljenih "beskrajnih" bazena. 

Dive in 💙💙 #regram 📸: ELLE DECOR Editor in Chief @whowhatwhit

A post shared by ELLE DECOR (@elledecor) on

Hotel Oberoi Udaivilas, Udaipur, Indija

Hotel Oberoi Udaivilas sagrađen je na rubu bajkovitog jezera u Zapadnoj Indiji i izgledom podsjeća na najljepše palače. Gosti u njega stižu privatnim brodom, a uz brojne luksuzne sadržaje, na raspolaganju im je i ovaj predivni bazen o kojemu sanjarimo.

 

The Oberoi Udaivilas 📸 @emelinaah #theoberoiudaivilas #hotelsandresorts

A post shared by The Most Beautiful Hotels (@book_hotels_) on

Amangiri Resort, Utah, SAD

Amangiri Resort je predivna opuštajuća oaza smještena u kanjonu Point u južnom Utahu. Hotel resorta dizajniran je tako da ne narušava prirodni izgled ove lokacije, a smješten je uz bazen koji pruža predivan pogled na stijene i pustinju. Mi smo već tamo u mislima!

The Regent Hotel, Tivat, Crna Gora

Raskošni hotel Regent Porto Montenegro nalazi se u okviru luksuzne marine za jahte u Tivtu u Crnoj Gori, a izgrađen je u renesansnom venecijanskom stilu. Cijelu luksuznu priču zaokružuje savršeno dizajnirani bazen koji nudi savršeni opuštajući osjećaj. Spektakularan je, zar ne?

 Alila Ubud Boutique Hotel, Bali, Indonezija

Hotel Alila Ubud nalazi se u srcu balinežanskog planinskog sela Payangan, a okružen je bujnom tropskom vegetacijom i spektakularnim pogledom. Ono što zaista vrijedi doživjeti je kupanje u ovom bazenu koji izgleda kao prava tropska laguna. I dalje maštaš s nama? Čekaj sljedeći!

The Sarojin Hotel, Takua Pa, Tajland

The Sarojin Hotel na Tajlandu pravo je mjesto za ispunjavanje hedonističkih užitaka. Nema ništa ugodnije od opuštanja u plavom osvježavajućem bazenu, dok ispijaš fini koktelčić ispod hlada baldahina.

 

The Sarojin Hotel, Khao Lak, Thailand YES PLEASE! 😍 This hotel is 1-hour by car from Phuket. Surrounded by national parks and rainforests, it offers a tropical 5-star accommodation in Khao Lak. It has an incredible outdoor pool, a jacuzzi and a fitness centre, and rooms are set within landscaped gardens of local flowers and exotic fruits. The resort offers several activities such as snorkelling, scuba diving and sunset cruises, and guests can also book tailor-made excursions, allowing to experience not only the adventurous surrounding national parks but also rare insights into local Thai life. #welovehotels #luxuryhotel #luxuryresort #wonderfulhotel #beautifulhotels #hotelexperience #luxurytravel #TheSarojinHotel #resort #travel #snorkel #KhaoLak #thailand #phuket #adventure #explorethailand #swimmingpool #bestpool #amazingpool #relax #sealife

A post shared by We ♥ Hotels (@we.love.hotels) on

Westin Maui resorts & spa, Maui, Havaji, SAD

Još jedna prava ljetna oaza krije se na Mauiju, a ispunjena je s nekoliko bazenčića koji se isprepliću između palmi i mame naše uzdahe. Činjenica da je ovaj spektakularni kompleks na Havajima dodatno pojačava našu želju da budemo tamo - odmah sada!

Hotel Amfora Hvar Grand Beach Resort, Hvar, Hrvatska

Imamo dobru vijest! Da bi uživala u bajkovitim bazenskim prizorima ne moraš otputovati kilometrima daleko. I na našoj obali krije nekoliko čarobnih oaza koji mogu stati bok uz bok s gore navedenim primjerima. Jedna od njih je luksuzni Cascades bazen hotela Amfora na otoku Hvaru na kojemu možeš uživati u suncu, koktelima i u ljepoti prirode koja ga okružuje. 

 

Wish I had this pool in NYC 🍹👙💦 #soakinguptherays #amfora #croatia

A post shared by Wendy Rose (@wendyrose9) on

Photo: Instagram

Komentari 0