Life&style

Službeno je: Megapopularna serija 'Stranger Things' dobiva prednastavak!

  • Pažnja, pažnja, svi ljubitelji serije 'Stranger Things'! Imamo jako uzbudljive vijesti 
  • Ne samo da se sljedeća sezona počinje snimati u svibnju, nego dobivamo i prednastavak iz ere 50-ih
  • Duffer Brothers pretvaraju hit seriju u predstavu pod nazivom 'Stranger Things: The First Shadow'.

Serija 'Stranger Things' jedna je od najuspješnijih Netflixovih kreacija i stoga se čini prirodnim da se radi na prequelu serije, osobito s obzirom da se očekuje kako će nadolazeća peta sezona biti i posljednja sezona serije.

Možda vas zanima Nova špijunska serija braće Russo bit će jedna od najskupljih ikad snimljenih, evo što znamo o njoj Rubrika Life&style Life&style

Tvorci serije: Matt i Ross Duffer očito žele proširiti tzv. Upside Down svijet, pa dobivamo predstavu... Da, Duffer Brothers pretvaraju svoju kreaciju u West End show pod nazivom 'Stranger Things: The First Shadow'.

Sinopsis za predstavu, čija bi premijera trebala biti prikazana u londonskom Phoenix Theatreu krajem 2023. godine, otkriva: 'Hawkins, 1959.: običan grad s običnim brigama. Auto mladog Jima Hoppera ne želi upaliti, sestra Boba Newbyja ne želi njegovu radio emisiju shvaćati ozbiljno, a Joyce Maldonado samo želi diplomirati i otići dovraga iz grada. Kad stigne novi student Henry Creel, njegova obitelj shvaća da novi početak nije tako lak... a sjene prošlosti imaju vrlo duge prste.'

Obožavatelji serije očito će znati da je Henry Creel, kojeg glumi glumac iz 'Harryja Pottera' Jamie Campbell Bower u seriji, tajanstvena osoba koja je ubila svoju obitelj prije nego što je postao zlobni Vecna kada je ostao zarobljen u Upside Down svijetu, dok je Jim Hopper, naravno, David Harbour, šef policijske uprave Hawkins koji posvoji Eleven (Millie Bobby Brown).

Joyce Maldonado je s vremenom postala lik Joyce Byers (Winone Ryder), majka Willa (Noah Schnapp) i Jonathana (Charlie Heaton), a Bob Newby bio je omiljeni radijski DJ kojeg je glumio Sean Astin.

 | Autor: Netflix Netflix

Unatoč minimalnim informacijama o predstavi bez pojedinosti o tome kada će biti izvedbe ili tko će u njoj glumiti, očekuje se da će se ulaznice brzo rasprodati.

Govoreći o predstavi, braća Duffer priznaju: „Upoznat ćeš simpatične nove likove, kao i one jako poznate, na putovanju u prošlost koje postavlja temelje za budućnost 'Stranger Thingsa'“.

„Umiremo od želje da vam kažemo više o priči, ali nećemo - zabavnije je da to otkrijete sami. Jedva čekamo vidjeti vas fanove u Londonu!“

 | Autor: Netflix Netflix

Možda vas zanima Hit serija 'Nasljeđe' završit će s nadolazećom 4. sezonom, ali autor za fanove ima jednu dobru vijest Rubrika Life&style Life&style
Photo: Netflix

Komentari 0