Life&style

Slavna manekenka za 23 milijuna kuna prodaje dom čiji je izgled inspiriran - džunglom

  • Dom manekenke Care Delevingne, kojega je prije četiri godine kupila od glumca Jareda Leta, ovih se dana našao u prodaji
  • Četverosobna vila smještena u prestižnoj četvrti Hidden Hills u Los Angelesu prodaje se za 3,75 milijuna dolara
  • Pažnju je privukla neobičnim uređenjem. Naime, njezina vlasnica je poželjela da izgleda kao 'mala džungla', a u to me je itekako uspjela

Kada su domovi poznatih i slavnih u pitanju doista vrijedi ona da treba očekivati neočekivano. Prisjetimo se samo osebujnog doma pjevačice Gwen Stefani kojeg je bezuspješno pokušavala prodati dvije godine, a u toj namjeri je uspjela tek nakon što je cijenu snizila za 13 milijuna dolara, odnosno nešto više od 80 milijuna kuna.

Ništa manje zanimanja nije privukla ni luksuzna vila pjevača Jon Bon Jovija u kojoj se između ostalog nalaze knjižnica, kućno kino i pravi pravcati pub. Pjevač od milja svoj dom u kojem je proveo 20 godina naziva "dvorcem", a za njega je tražio nevjerojatnih 137 milijuna kuna. U javnosti se još uvijek nije pojavila vijest da je ova vila u New Jerseyju dobila novog vlasnika.

 | Autor: Shutterstock/Zillow Shutterstock/Zillow

Možda vas zanima Zakorači u najveću kuću koja se ikada pojavila na tržištu - a cijena joj je 350 milijuna dolara Rubrika Life&style Life&style

Našu pažnju ovoga je puta privukla vila za koju je potrebno izdvojiti "samo" 23 milijuna kuna, odnosno 3,75 milijuna dolara. Smještena je u prestižnoj losangeleškoj četvrti Hidden Hills, a nalazi u vlasništvu poznate manekenke Care Delevingne.

Ona ju je 2017. godine kupila od glumca Jarada Leta koji je u njoj prethodno živo deset godina. Izvorno je ova vila sagrađena 1955. godine, a vjeruje se kako je u njoj svojevremeno živio i proslavljeni komičar Jimmy Durante.

 | Autor: Zillow Zillow

Cara je priznala kako se u glumčev dom zaljubila na prvi pogled, a u suradnji sa starijom sestrom Poppy i arhitektom Nicolòm Binijem odlučila se na potpunu renovaciju jer je željela prostor u potpunosti prilagoditi vlastitom stilu. Štoviše, novo uređenje je imalo jasnu smjernicu, budući da je manekenka željela da njezin dom nalikuje džungli.

Opsežna renovacija potrajala je čak 18 mjeseci, a sestre Delevingne su bile iznimno zadovoljne ostvarenim rezultatima. Ipak, čini se kako su više vremena proveli u obnovi ovog zdanja, nego što su u njemu uživale.

 

Možda vas zanima IN i OUT: 5 trendova u uređenju doma koji odlaze i 7 koji nam dolaze 2021. Rubrika Life&style Life&style

Ova dvokatnica prostire se na 373 kvadratna metra, a uz četiri spavaće sobe i kupaonice, uključuje i prostrani dnevni boravak, kuhinju i blagovaonicu. Od dodatnih prostorija tu je dvorana za filmske projekcije, igraonica s dva odvojena bara te soba za zabave u koju je ugrađena i šipka za striptiz.

 | Autor: Zillow Zillow

Tkanine s motivima palmi, tapete s otiscima listova banane, luster od ratana i  zidovi u tamnoj zelenoj boji otkrivaju očitu temu džungle, koju zaokružuje drveni namještaj. Tako su u domu svoje mjesto našle ležaljke i ljuljačke od bambusa, a posebno je zanimljiv krevet na kat koji se doima kao da je preuzet sa seta filma o Tarzanu.

 | Autor: Zillow Zillow

Vanjski prostor nije ništa manje impresivan od unutrašnjeg. Štoviše, riječ je o pravoj maloj zelenoj oazi usred grada. Novi vlasnici moći će tako uživati u prostranom bazenu te dvije vanjske terase. Privatnost je osigurana budući da je vila smještena u zatvorenoj zajednici. A kako su svoj američki dom predstavile same setre Delevingne možeš pogledati ovdje:

Možda vas zanima Madonnina bivša vila na Sunset Boulevardu ostavlja bez daha – jednostavno je božanstvena Rubrika Life&style Life&style

 

Photo: Zillow

Komentari 0