Life&style 03. siječnja 2022.

Slatko: ovi blizanci rodili su se u razmaku od 15 minuta, ali u različitim godinama

Facebook/Natividad Medical Center.
  • Nesvakidašnje rođenje blizanaca dogodilo se u jednoj kalifornijskoj bolnici
  • Iako blizanci, djevojčica i dječak zbog vremena poroda, rođeni su u različitim godinama
  • Dječak je rođen 15 minuta prije ponoći, dok je djevojčica rođena točno u ponoć

Brat i sestra blizanci iz Kalifornije rođeni su u kratkom razmaku, ali zbog vremena u kojem su rođeni, na svijet su došli u različitim godinama. Dječak je rođen 15 minuta prije ponoći na Staru godinu 2021., dok je njegova sestra rođena točno u ponoć te je kao datum rođenja upisan prvi dan nove godine, 1. siječnja 2022.

Njihova majka Fatima Madrigal rodila je Alfreda Antonija Trujilla u 23:45 u petak navečer, objavio je Natividad Medical Center. Samo 15 minuta kasnije, u ponoć, rođena je djevojčica Aylin Yolanda Trujillo, s različitim rođendanom, prenosi NY Post. “Nevjerojatno mi je da su blizanci, a da imaju različite rođendane”, rekla je njihova majka Madrigal za People. “Bila sam iznenađena i sretna što se Aylin rodila u ponoć.”

Beba dvostruko veća od prosjeka Možda vas zanima... Žena je rodila zdravog dječaka - dvostruko većeg od prosjeka. Pogledaj ovog malog diva! Rubrika Life&style Life&style

Dr. Ana Abril Arias, obiteljska liječnica u bolnici gdje su blizanci rođeni, nazvala je jedinstveno tempirano rođenje “jednim od najupečatljivijih poroda u karijeri.” “Bilo mi je apsolutno zadovoljstvo pomoći ovim malenima da sigurno stignu u 2021. i 2022. Kakav predivan način da se započne Nova godina!”

Maleni Alfred i Aylin uskoro će s mamom i tatom Robertom Trujillom ići kući gdje će upoznati i dvije starije sestre i brata.

Možda vas zanima... Nevjerojatna životna priča: Ove sestre blizanke su se udale za braću blizance i čak su rodile u isto vrijeme! Rubrika Life&style Life&style

Komentari 0