Life&style

Slatko: dm ima limitiranu kolekciju proizvoda za njegu tijela inspiriranu serijom 'Prijatelji'

  • Neka dignu ruku oni koji skoro napamet znaju svaki detalj iz legendarne serije 'Prijatelji'
  • Svaki proizvod koji je povezan s ovom televizijskom šestorkom teško da prođe neopaženo 
  • Kolekcija za njegu tijelaod tri proizvoda u dm-u oduševiti će i najgorljivije fanove, ne sumnjamo

Iako svaki proizvod koji u sebi nosi određene trenutke iz legendarne serije 'Prijatelji' bude nostalgiju i toplinu, otkako smo se nedavno zauvijek oprostili od legendarnog Chandlera, odnosno glumca koji ga je utjelovio Matthewa Perryja, doživljaj je još jači. Brojni obožavatelji sigurno neće ostati ravnodušni na nove proizvode za njegu tijela iz dm-a koji su još jednom odali počast ovoj kultnoj humorističnoj seriji.

U ponudi se nalaza tri proizvoda maslac za tijelo u šalici s logom popularnog kafića gdje se legendarna šestorka okupljala, kao i poklon paketi sapuna s prepoznatljivom sofom te poklon paket losina, kupke i gela za tuširanje. ili čaja dok gledamo omiljenu seriju, dok sofu i kutijicu u obliku popularnog kafića Central Perk. Ova nova nagrađivana Friends kolekcija idealna je za nadolazeće blagdane kao ideja za jedinstveni poklon koji će oduševiti svakog velikog fana američke serije. Iako ih već godinama ne gledamo na malim ekranima (osim u reprizama) voljeni likovi kao i sve što je povezano s ovom serijom još uvijek žive među nama i to zahvaljujući kreativnim proizvodima bilo da se radi o kozmetici, namještaju, modnim dodatcima ili jednostavno popularnim dijalozima i uzrečicama kojima se često koristimo u svakodnevnom komuniciranju. 

Maslac za tijelo s mirisom vanilije dolazi u velikoj šalici, baš poput one u kojoj su omiljeni likovi ispijali svoje napitke, a koju kasnije možemo iskoristiti za ispijanje svoje kave i uživati u nekoj od epizoda.  | Autor: Pr Pr

Poklon paket koji dolazi u ovoj preslatkoj poklon kutijici sadrži pjenušavu kupku 100 ml, gel za pranje tijela 100 ml i losiona za tijelo s mirisom kokosa 100 ml koji nježno hidratiziraju i njeguju tijelo.

 | Autor: Pr Pr

Svi se sjećamo legendarnog Rossa i kultne epizode. Pivot sapun sadrži posudu za sapun u obliku sofe i sapun za ruke od cedrovine i limete.

 | Autor: Pr Pr

Možda vas zanima Izdvojili smo odlične dm adventske kalendare koji koštaju manje od 20 eura Rubrika Life&style Life&style
Photo: Pr
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • cheryy

    obožavam ih......