Life&style

Slaganje ručnika posvađalo je Internet - na koji način ti to radiš?

  • Jedna mama objavila je na Facebooku kako slaže ručnike 
  • Uslijedilo je više od četiri tisuće komentara
  • Ne možemo ne pitati, koju metodu ti koristiš? 

Ponekad i najobičnije sitnice iz svakodnevice mogu užariti debatu na Internetu - pa čak i nešto tako svakodnevno kao što je slaganje ručnika. Jedna Australka je zaslužna za gomile komentara koji su se slijevali ispod njezine objave - ona je pokazala da na dva načina slaže ručnike. Žena je na Facebook grupi Home Decorating Mums upitala ljude kako oni slažu svoje i objasnila dvije metode koje ona koristi:  Prvo, preklopi ručnik po širini na pola, zatim na četvrtinu, a drugi način je da preklopi ručnik po dužini na pola i zatim počinje s jedne strane preklapati tkaninu dok ne dobije kvadrat. Ovako to izgleda: 

 | Autor:

Možda vas zanima Pitanje koje je podijelilo Internet - koliko zapravo trebaš imati ručnika u kući? Rubrika Life&style Life&style

Nije dugo prošlo od njezine objave kad su uslijedile više od čak 4 tisuće komentara. Neke Facebook korisnice su rekle da uvijek koriste opciju A, druge B samo za ručnike za goste, dok su mnogi govorili da to itekako ovisi o veličini spremišta u koje se polažu ručnici. No, ovoj mami se zamjerilo što nije navela i, po mnogima, najbolju opciju, a ta je slaganje ručnika u valjak, što, kažu izgleda najljepše i najpraktičnije je i nije čudo da za tim načinom često posežu hoteli. Ovako izgleda taj način slaganja: 

 | Autor:

U više od četiri tisuće komentara bilo je raznih mišljenja, a kad već vidimo da je ova tema toliko zapalila Internet, ne možemo, a da ne pitamo - koju metodu slaganja ručnika ti koristiš? 

Možda vas zanima Koliko često treba mijenjati ručnike? I kako ih treba prati? 5 najčešćih pogrešaka koje radimo s ručnicima Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0