Life&style

Skupocjena LV torba s rupama?! Voli je i naša poznata manekenka

  • Torba francuske proizvodnje izazvala je pomutnju na društvenim mrežama svojom previsokom cijenom
  • Louis Vuitton torba s rupama na prodaju je za više od 78.000 kuna
  • Naša poznata manekenka i vlasnica vlastitog brenda Ljupka Gojić Mikić ponosno je pozirala upravo s ovakvom torbom

Ako si se ikada mučila s pokušajem pronalaska telefona ili novčanika u torbici jer je unutra jednostavno puno stvari, a torba je duboka, nepregledna pa pola sata kopaš po njoj nastojeći nešto iskopati. Možda ti samo treba manja torba - ili pokoja rupa u postojećoj, da lakše dosegneš stvari. Za ovaj potonji, čudan prijedlog inspirirala nas je ova torba s monogramom Louis Vuitton dizajnirana u suradnji s Reijem Kawakubom koja ima namjerno napravljene rupe.

Možda vas zanima Hrvatice obožavaju Louis Vuitton torbice, no kako razlikovati pravu od fejka? Rubrika Moda Moda

 | Autor: PR/Farfetch PR/Farfetch

Ova jedinstvena torba LV s prepoznatljivim monogramskim printom dio je Louis Vuittonove kolekcije The Icon and Iconoclasts, izdane 2014. u sklopu proslave 160. obljetnice brenda. Brend je tada pozvao šest poznatih umjetnika i dizajnera, uključujući Karla Lagerfelda i arhitekta Franka Gehryja, da reinterpretiraju torbice s potpisom Louisa Vuittona.

Modni znalci predviđaju 6 boja koje će dominirati modom 2022. godine

 | Autor: Screenshot Instagram@tomazkavcic Screenshot Instagram@tomazkavcic Ljupka Gojić Mikić

Ljupka Gojić Mikić, jedna od naših najuspješnijih manekenki, uvijek je sjajno odjevena, a njezin stil unikatan je, pa nije čudno kako je upravo ona vlasnica jedne ovakve torbe. Poznata po svom otkačenom dizajnu, Ljupka je na svoju ruku stavila torbu s monogramom LV s 3 divovske rupe namjerno spaljene na svakoj strani torbe.

Sami izrezi su izlizani i asimetrični. Unutarnja podstava torbe i torbice s uvezom imaju autentičnu oznaku Louis Vuitton koja dokazuje da je originalna (za slučaj da ljudi pomisle da si kupila lažnu torbu i napravila rupe u njoj zbog umjetničkog izražaja).

 | Autor: PR/Farfetch PR/Farfetch

Možda vas zanima 'Ružne' čizme su uvijek dobro kotirale kod naših žena. Hrvatice bi se mogle zaljubiti i u ovaj popularni brend Rubrika Moda Moda

Iako većina ne bi trepnula okom na komad koji je nastao suradnjom između dvije dizajnerske tvrtke koji košta nekoliko tisuća, cijena za ovu rabljenu torbu zapravo je sada viša nego kada je prvi put bila dostupna na tržištu. U 2014. torba se navodno prodavala za 2790 USD (18.625 kuna). Sedam godina kasnije, torba se sada prodaje u luksuznoj online trgovini Farfetch za 11.757 dolara, što je više od 78.000 kuna! Tko kaže da dizajnerske torbice nisu vrijedna investicija?

Photo: PR/Farfetch

Komentari 0