Life&style

Sjećaš li ih se? Instagram profil sa slikama predmeta koje je nekad gotovo svako kućanstvo imalo

  • Često znamo biti nostalgični za predmetima koji nas podsjećaju na djetinjstvo 
  • Jedan Instagram profil nas je svojim objavama predmeta i namještaja vratio u doba kada smo odrastali
  • Osim što ih možemo pogledati predmete iz prošlosti, ovaj profil ti omogućava i kupnju 

Kad razmišljamo o odrastanju u bivšoj državi, prva nam je pomisao kako smo gotovo svi imali identično uređene stanove te iste detalje. Volimo se prisjećati tih nekih predmeta koji su nam se urezali u pamćenje, a iz tog razloga nas je posebno oduševio Instagram profil koji smo otkrili. Zove se ''Made in Yugoslavia'', a fotografijama nas je momentalno vratio u djetinjstvo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Made in Yugoslavia (@made.in.yugoslavia) on

Na objavama ovog profila možemo vidjeti dio interijera kako bismo dobili što bolju sliku kako je to nekad izgledalo. Također, puno je i slika redizajniranih lampi, a sve to u novom ruhu možemo opet zamisliti u svojim stanovima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Made in Yugoslavia (@made.in.yugoslavia) on

Ove predmete danas, osim kod starijih članova obitelji, možemo pronaći zapravo samo na buvljacima ili kao izložbene primjerke u muzejima. Mnogo nas se sjeća telefona, miksera i fena za kosu marke Iskra te keramičkih figurica.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Možda vas zanima Ulovila nas je nostalgija - pogledaj kako su nekad izgledali slatkiši koje smo voljeli Rubrika Life&style Life&style

Crveno - bijeli lončići s točkicama kao i crveno - smeđe cjedilo odmah smo opet poželjeli u svojoj kuhinji.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Super stvar je da ove produkte ne moramo samo s nostalgijom gledati, već ih možemo i kupiti. Svaki od njih je restaurirana te se prodaje na stranici Etsy. Tamo možeš pronaći zaista što god se sjetiš i djetinjstva, od šalica s kravicom, setova čaša pa čak i do ručkica za komode i elemente. Otkriće ovog profila će nam uvelike pomoći pri kupnji poklona za drage ljude, a vjerujemo kako će svatko tko ih dobije biti iznenađen i jako zadovoljan. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Made in Yugoslavia (@made.in.yugoslavia) on

 

Photo: Instagram/miss7

Komentari 0