Life&style

Sinsay ima kolekciju prekrasnih vintage staklenih čaša koje želimo u svojoj kolekciji

  • Sinsay u ponudi stvari za dom nudi prekrasne, staklene vintage čaše u koje smo se odmah zaljubili
  • Čaše za vino, vodu i šampanjac dolaze u tri boje, a cijene su, kao i uvijek, vrlo pristupačne
  • Već znamo - najveći problem bit će odlučiti se za boju!

Svako toliko volimo baciti pogled na Sinseyevu ponudu i uvijek nas privuče svojim asortimanom za dom i uređenje prostora. Sretne smo što Sinsay uvijek ima nešto novo u ponudi što želimo dodati u svoj dnevni boravak, spavaću sobiu ili na kuhinjsku policu, i to po zbilja niskim cijenama. Ovoga puta potpuno su nas osvojile ove staklene, vintage čaše u boji! 

 

 | Autor: Sinsay Sinsay

Već se zamišljamo kako u kasne popodnevne sate ispijamo prosecco iz ovih Sinseyevih čaša. Odjeveni, naravno, u neku lijepu haljinu jer ovakve čaše ne zaslužuju ništa manje. Osim u zelenkastoj i sivoj varijanti, čaše dolaze i u ružičastoj i već vidimo da će najveći problem biti odlučiti se za boju. 

 | Autor: Sinsay Sinsay

No, obzirom koliko su povoljne, mogle bi se baš počastiti i sa sve tri pa ih lakše kombiniramo na haljine. Cijena visoke i niske čaše za vino je 25,90 HRK, dok je za čašu za vodu 17,90 HRK.

Back to School Bazaar u Mesničkoj odlična je prilika za ulov predivnih vintage i retro modnih komada!

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: čaša za vino (25,90 HRK), čaša za vodu (17,90 HRK), čaša za šampanjac (25,90 HRK)

A osim staklenih čaša, dio istog asortimana su i šalice za sladoled koje dolaze u istom setu boja. Cijena šalice za sladoled je 25,90 HRK.

 | Autor: Sinsay Sinsay

Ovakav set elegantnih, vintage čaši uistinu će svaku večeru učiniti posebnom i svečanijom, a sigurne smo da će oduševiti i svakog gosta!

Chia Cups keramičke šalice Možda vas zanima Ovaj model Chia Cups šalica posebno je oduševio fanove popularnog brenda, upravo su stigle nove zalihe Rubrika Life&style Life&style
Photo: Sinsay

Komentari 0