Life&style

Sin J.Lo iz filma 'Dogodilo se na Manhattanu' danas je neprepoznatljiv: Sada je tetovirani roker!

  • Jennifer Lopez u glumačkom je svijetu postala poznata po slatkim romantičnim komedijama
  • I dok je njezin film s Owenom Wilsonom, 'Ti si taj', izazvao malo burnije reakcije, većina bi „Dogodilo se na Manhattnu“ smatrala klasikom
  • Znaš li tko je glumio sina i čime danas bavi sin Jennifer Lopez iz filma 'Dogodilo se na Manhattnu'?

U romantičnoj komediji iz 2002., 'Dogodilo se na Manhattanu', Lopez nezaboravno glumi samohranu majku i hotelsku sobaricu Marissu Venturu koju su zamijenili sa finom damom s Manhattana. To dovodi do romantičnog susreta s Ralphom Fiennesom, koji glumi kandidata za senatora koji boravi u hotelu.

Osim Lopez i Fiennesa, u filmu se nalazi i sporedna glumačka postava koja uključuje Stanleyja Tuccija, kao i pokojne glumce Natashu Richardson i Boba Hoskinsa. Međutim, vjerojatno je mladi glumac koji je glumio Tya, sina JLo, lik koji je doista ukrao show. Taj glumac je sada odrastao i ostavlja svoj trag u Hollywoodu.

 | Autor: Columbia Pictures Columbia Pictures

J.Lo ga je naučila kako biti profesionalac

Glumac koji je glumio Tya je Tyler Posey. Rodom je iz Kalifornije, a u to vrijeme je tek došao u Hollywood. A kao novopridošlicu u Hollywoodu, rad s Lopez svakako je inspirirao Poseyja da razvije dobru radnu etiku koju je zadržao tijekom karijere. „Toliko me naučila o tome kako biti profesionalac kao glumac, ali nisam shvatio da me naučila dok nisam postao stariji“, otkrio je glumac. „Pomislio sam: 'Odakle mi taj moral?' Sjetio sam se i pomislio: 'J.Lo je uvijek bila tu na vrijeme, uvijek prisutna.' Osoba koju najviše poštujem i najprofesionalnija osoba s kojom sam radio.“

I dok Posey nije ponovno radio sa svojom majkom sa ekrana, dvije su zvijezde od tada imale svojevrsni ponovni susret. Tijekom dodjele Teen Choice Awards 2014. godine, Posey i Lopez nakratko su se ponovno našli na pozornici. Glumac je čak u šali pokušao na audiciji biti jedan od pomoćnih plesača JLo.

 | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou

Otkako je radio s J.Lo, dobio je mnoge druge uloge

Sve šale na stranu, Posey je imao prilično dobru karijeru otkako je dijelio ekran s Lopez. Ubrzo nakon 'Dogodilo se na Manhattnu', glumac je nastavio s nekoliko drugih filmova, uključujući sportsku dramu 'Legendary' s Johnom Cenom. Posey je nastavio glumiti u nekoliko TV serija, uključujući 'Doc', 'Bez traga', 'Smallville', 'Braća i sestre', 'Lincoln Heights', 'Jane the Virgin' i kasnije, 'Now Apocalypse'.

U međuvremenu, mnogi su primijetili Poseyja nakon što je dobio glavnu ulogu u MTV-jevoj nadnaravnoj drami 'Mladi vukodlak'. U seriji je glumac glumio Scotta McCalla, igrača lacrossea, koji razvija supermoći nakon što ga je ugrizlo nepoznato stvorenje.

Posey je do tada možda već bio u nekoliko filmova i emisija, ali je još uvijek bio relativno nepoznata osoba. Ipak, kreator serije, Jeff Davis, primijetio je glumčev nastup u Lincoln Heightsu. „OK, mislim da bi to mogao biti on“, prisjetio se Davis. Međutim, tijekom audicija nisu baš svi bili uvjereni da je Posey pravi lik sve dok Davis nije inzistirao da ga se snimi u krupnom planu. To je u biti uspjelo. Na setu je „postalo pravilo“ uvijek snimati Poseyja u krupnom planu. To je sigurno bilo pravilo koje su i obožavatelji počeli cijeniti.

 | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou

U isto vrijeme, Posey se proslavio u svijetu glasovne glume. Za početak, postao je glas Marvelovog superjunaka Dantea Pertuza, zvanog Inferno, u seriji 'Marvel Rising'. Posey je nastavio s YouTube Originals animiranom serijom 'Sherwood'. Kasnije je čitao ulogu princa Alonsa u Disneyevoj animiranoj seriji 'Elena od Avalora'.

Posljednjih godina Tyler Posey se etablirao na glazbenoj sceni

Osim što se bavi filmskim i TV ulogama, Posey je strastven prema glazbi. Što se njega tiče, ne treba birati između glume i pjevanja. Posey je prilično siguran u svoju sposobnost da radi oboje. „Želim biti poput Jareda Letoa stavljajući i glumu i glazbu u prvi plan“, objasnio je Posey.

Svojom glazbom Posey želi pomoći onima koji se bore s problemima mentalnog zdravlja i ovisnosti o drogama, s čime se i sam borio u prošlosti. To je bila njegova inspiracija za njegov debitantski EP, 'Drugs'.

 | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou

„Svaki put kad pišem stvari, uvijek se trudim biti uistinu transparentan i iskren. Kad sam pisao ovaj album, prolazio sam kroz triježnjenje i prevladavao ovisnost“, objasnio je Posey. „I zato je super iskreno.“ Glumac je nastupao i na OnlyFans-u (što je izazvalo neke kontroverze).

 | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou

Posleyjev posljednji filmski angažman je glavna uloga u dugo očekivanom Teen Wolf: The Movie, koji je izašao početkom godine, a u kojem glumac još jednom ponavlja svoju ulogu Scotta McCalla. Tretnuačno je u ljubavnoj vezi s pop glazbenicom Phem, a zajedno su se pojavili na premijeri Teen Wolfa u siječnju.

Photo: Columbia Pictures

Komentari 0