Life&style

Shkoy Beach Club: Pravi ljetni hedonizam u jedinstvenom okruženju Plave lagune

  • U potrazi smo za malim ljetnim oazama na Jadranu stvorenima  za ljetno uživanje i hedonizam
  • Shkoy Beach Club smjestio se na Drveniku Velom, u čarobnom okruženju Plave lagune
  • Korištenjem prirodnih materijala poput drva i kamena Shkoy se savršeno uklapa s okolinom koju čine more, palme, suhozidi i stabla borova

Što više viče 'ljeto' i 'odmor' nego li ležanje na udobnoj ležaljci s koktelom u ruci, u lijepom okruženju beach bara iz kojeg se čuje lagani house ili lounge dok gledamo u more ispred nas? Na sreću, na Jadranu nam ne nedostaje takvih mjesta, a mi smo ovoga ljeta odlučili istražiti one najposebnije beach barove. Do sada su nas oduševili beach barovi u Istri i Splitu, a danas te vodimo na mali otočić Drvenik Veli na kojemu se u Plavoj laguni smjestio Shkoy Beach Club.

 | Autor: Instagram @shkoybeachclub Instagram @shkoybeachclub Shkoy beach club

Na dalmatinskom dijalektu Shkoy znači otok ili otočić, a ovaj beach bar u blizini Trogira savršeno se uklapio u netaknutu prirodu i jedinstveno okruženje Plave lagune. Korištenjem prirodnih materijala poput drva i kamena Shkoy se savršeno uklapa s okolinom koju čine more, palme, suhozidi i stabla borova. 

Možda vas zanima ljeto Rubrika Life&style Life&style

Na prednjem dijelu i samoj plaži nalazi se sunčalište s ležaljkama, cabanama s baldahinima te atraktivnim ljuljačkama koji će zasigurno naći svoje mjesto na brojnim Instagram profilima. Odmah iza nalazi se prostrani lounge “sektor”, a iza njega restoran i šank. Čitava površina kluba iznosi 800 četvornih metara.

 | Autor: Shkoy beach club Shkoy beach club

Shkoy kao da je osmišljen s ciljem da zadovolji sva osjetila svakog posjetitelja. Dok se opuštaš u ugodnoj ležaljci ili hammocku uživat ćeš u pogledu na kristalno čisto more. Za glazbu za tvoje uši pobrinuli su se čvrci i valovi, a uslužno osoblje bara pobrinut će se da nikad nisi ni gladna ni žedna. 

Potraži osvježenje na rijeci: 6 najboljih kupališta na rijekama u okolici Zagreba

Kao svaki dobar beach bar, i Shkoy nudi kvalitetan i kreativan izbor koktela, a posebno nam se svidio onaj istoimenog naziva od Botanist gina, pinjola, sirup od ružmarina i limuna. 

 | Autor: SHKOY Beach Club @ Blue Lagoon SHKOY Beach Club @ Blue Lagoon

Meni nudi moderne interpretacije ukusnih specijaliteta koji se temelje na mediteranskoj prehrani, što znači da će se u tvome tanjuru naći riba,  plodovi mora, maslinovo ulje i druge svježe lokalne namirnice. 

 | Autor: SHKOY Beach Club @ Blue Lagoon SHKOY Beach Club @ Blue Lagoon

Sigurni smo kako ova simbioza prirode, gastronomije i jednostavnog hedonizma nikoga neće ostaviti ravnodušnim.  

 

Photo: SHKOY Beach Club @ Blue Lagoon
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Lijepo