Life&style

Šesta sezona 'Krune' prikazat će zadnje dane Lady Di, doznali smo što nas čeka u novim epizodama

  • Radnja posljednje sezona serije 'Kruna' odvijat će se od kasnih 1990-ih do ranih 2000-ih
  • Serija će obuhvatiti i tragičnu smrt princeze Diane 1997. godine
  • Saznali smo tko će sve glumiti u novoj sezoni serije 'Kruna, te još neke vrlo zanimljive informacije o seriji

Glumica Elizabeth Debicki ponovit će svoju ulogu Diane, princeze od Walesa u šestoj sezoni serije 'Kruna', nakon što ju je preuzela od glumice Emme Corrin (glumila je Dianu u 5. sezoni). Također će glumiti i Dominic West, koji je naslijedio Josha O'Connora kao princa Charlesa u posljednjoj sezoni.

Možda vas zanima HBO je objavio prvu fotografiju za nadolazeću hit seriju 'Palača' s Kate Winslet u glavnoj ulozi Rubrika Life&style Life&style

Tko će glumiti princa Williama, princa Harryja i Kate Middleton u šestoj sezoni serije 'Kruna'?

Još 2. rujna prošle godine objavljeno je da su, nakon iscrpnog procesa odabira glumaca, dodijeljene uloge princa Williama i Kate Middleton za šestu sezonu. Dvoje glumaca će glumiti princa Williama dok sazrijeva od tinejdžera do mladog studenta: Rufus Kampa utjelovit će princa sa 15 godina dok se bori sa smrću svoje majke Diane; a Ed McVey glmit će princa kao mladu odraslu osobu, kada se udvarao budućoj vojvotkinji od Cambridgea, nakon što ju je upoznao u St. Andrewsu 2001. godine. U međuvremenu, pridošlica Meg Bellamy glumit će Kate Middleton. To će biti filmski debiji sva tri glumca. Uloga nešto starijeg princa Harryja, međutim, još nije popunjena za šestu sezonu. Rane slike sa seta završne sezone prikazuju Willa Powella, koji glumi mlađeg princa Harryja u petoj sezoni, glumeći u scenama uz Debickija i Kampa.

 | Autor: Netflix Netflix

Tko će još glumiti u šestoj sezoni 'Krune'?

Kraljicu Elizabetu II glumit će Imelda Staunton, princezu Margaret Lesley Manville, princ Philip bit će Jonathan Pryce, uz Camillu Parker Bowles koju glumi Olivija Williams, Khalida Abdalla kao Dodi Fayeda, Salima Dawa kao Mohameda Al-Fayeda, a tu su i Tony i Cherie, tj. Blair Bertie Carvel i Lydia Leonard.

Koje će godine pokrivati šesta sezona 'Krune'?

Peta sezona krune završila je 1997. godine, kada je princeza Diana pozvana na odmor u St. Tropez s Mohamedom Al-Fayedom (ona će umrijeti kasnije te godine, u kolovozu). Nova sezona trebala bi nastaviti tamo gdje je stala prošla i protegnuti se barem do 2001. godine, ako ne i kasnije.

 | Autor: Netflix Netflix

Hoće li šesta sezona serije 'Kruna' pokrivati smrt princeze Diane?

Glumci i ekipa 'Krune' pripremaju se za snimanje filmskih scena koje prikazuju smrt princeze Diane, zajedno s njezinim dečkom Dodijem Fayedom, u prometnoj nesreći u Parizu 31. kolovoza 1997. godine. Tvorac serije, Peter Morgan, jasno je dao do znanja da sama nesreća neće biti prikazana na ekranu. Umjesto toga, vjerojatno ćemo vidjeti automobil kako napušta Ritz nakon ponoći s paparazzima u potjeri, a nakon toga reakciju britanskog veleposlanika u Francuskoj nakon dojave o tragediji, tvrdi izvor blizak produkciji. Također će se prikazati kako princ Charles stiže kraljevskim letom kako bi dovezao Dianino tijelo kući u London, te kako je Mohamed Al-Fayed doživio blagi rasizam francuskih vlasti kada je preuzeo kovčeg svog sina.

 | Autor: Netflix Netflix

Krajem prošle godine pojavilo se više fotografija sa seta, ovaj put prikazujući Debicki u kupaćem kostimu sa životinjskim uzorkom koji je gotovo točna replika kupaćeg kostima princeze Diane na odmoru s Dodijem Fayedom na Mediteranu samo nekoliko tjedana prije smrti. To sugerira da će Dianino posljednje ljeto biti u posebnom fokusu šeste sezone.

Postoji li trailer za šestu sezonu 'Krune'?

Ne još, budući da je nova sezona trenutačno u produkciji, a očekuje se da će snimanje trajati do svibnja ili lipnja.

Kada će se emitirati nova sezona 'Krune?

Datum izlaska tek treba biti potvrđen, premda je malo vjerojatno da će se šesta sezona serije pojaviti na ekranima prije kraja 2023. godine. 

Cunk na Zemlji, Diane Morgan Možda vas zanima 'Cunk na Zemlji': Urnebesna dokumentarna parodija tvorca 'Black Mirrora' hit je na Netflixu Rubrika Life&style Life&style
Photo: Netflix

Komentari 0