Life&style
Čarobni Mike

Seksepilniji nego ikad, 'Čarobni Mike' vraća se s trećim nastavkom. Channing Tatum već pokazuje trbušnjake

  • Prvi i drugi film franšize 'Čarobni Mike' oduševio je mnoge žene te sakupio vojsku obožavateljica 
  • Izgleda da će i treći nastavak biti u jednakom seksi ritmu, sudeći prema trailer koji je već tu
  • U njemu je Channing Tatum već pokazao neke, hm, "plesne" pokrete sa Salmom Hayek

Sigurno se sjećaš Channing Tatuma i ekipe plesača u filmu 'Čarobni Mike iz 2012. godine. Ah, kako su ti dečki bili zgodni… I kako smo se veselili kada je 29. studenoga 2021. objavljeno da se franšiza 'Magic Mike' vraća s novim filmom, a u njemu će Tatum reprizirati svoju ulogu Mikea Lanea. Glumac je dodatno potaknuo zanimanje za ovu vijest na društvenim mrežama, podijelivši fotografiju scenarija za 'Magic Mike's Last Dance' ('Posljednji ples Čarobnog Mikea') u tweetu od 29. studenog 2021. godine. 

Možda vas zanima Blagdanska filmska čarolija: Složili smo adventski kalendar najljepših božićnih filmova Rubrika Life&style Life&style

Sada, godinu dana kasnije, Tatum je svojim obožavatelji(ca)ma donio lijepe darove: prvu fotografiju iz filma na kojoj su potpuno ogoljeni njegovi trbušni mišići čvrsti kao kamen te službeni trailer u kojem Tatum pokazuje neke nove plesne finte.

Franšiza i njezini obožavatelji samo su se umnožili od prvog filma o 'Čarobnom Mikeu' 2012. godine, zahvaljujući izdanju Čarobni Mike XXL' 2015. i stvaranju predstave 'Čarobni Mike Live'. Uz nadolazeći film, HBO Max reality show pod nazivom 'Finding Magic Mike' premijerno je prikazan u prosincu 2021. godine.

„Nemam riječi koliko sam uzbuđen što ću ponovno ući u svijet Čarobnog Mikea sa Stevenom, Gregom, Reidom i nevjerojatnim ljudima iz HBO Maxa. Svijet stripera više nikada neće biti isti“, rekao je Tatum ranije o najnovijem filmu.

Trailer za 'Posljednji ples Čarobnog Mikea': 

Warner Bros. je 21. listopada objavio fotografiju Tatuma i Salme Hayek u filmu. Slika prikazuje Channinga/Mikea kako drži ruku lika Salme Hayek na njegovim isklesanim trbušnjacima. „Sve dobre stvari počinju u Miamiju“, napisao je Tatum uz sliku na Instagramu.

 | Autor: Warner Bros Warner Bros

Radnja filma 'Posljednji ples Čarobnog Mikea'

Pojedinosti radnje filma još su tajne, ali može sa sigurnošću pretpostaviti da će film pratiti Mikeove stalne pothvate kao muškog stripera i da će se odvijati u Miamiju (prema Tatumovom natpisu na Instagramu) i da njegov lik može, ali i ne mora imati svoj posljednji ples...

Uloge u filmu 'Posljednji ples Čarobnog Mikea'

Tatumu se pridružuje Salma Hayek, koji mijenja Thandiwe Newton nakon što se glumica povukla iz filma. „Thandiwe Newton donijela je tešku odluku da se povuče iz produkcije 'Posljednji ples Čarobnog Mikea' Warner Bros. Picturesa kako bi se pozabavila obiteljskim stvarima“, rekao je glasnogovornik Warner Brosa.

 | Autor: Warner Bros Warner Bros

Datum izlaska filma 'Posljednji ples Čarobnog Mikea'

'Posljednji ples Čarobnog Mikea' trebao bi imati premijeru u kinima 10. veljače 2023. godine. Prvotno je trebao biti premijerno prikazan na HBO Maxu, ali je vjerojatno prebačen u kino izdanje usred spajanja HBO Maxa s Discovery+.

Možda vas zanima U kina uskoro stiže film 'Ona je rekla', a prisjetili smo ostalih klasika o velikim novinarskim istragama Rubrika Life&style Life&style
Photo: Warner Bros

Komentari 0