Life&style

Sedam beauty savjeta za prezaposlene žene

Pronalaženje vremena za sebe ponekad zaista može predstavljati izazov, posebno kad jurite cijeli dan

Evo nekoliko savjeta za vašu ljepotu koje ćete moći primijeniti i kada ste prezauzete.

1.Voda

Ovo vam neće oduzeti ni minutu vremena. Morate imati samo malo više discipline i da sa sobom u svakom trenutku nosite bocu vode. Mnoge prednosti vode uključuju i njezinu sposobnost da našu kožu čini sjajnom, hrani ten, čini da oči izgledaju svjetlije, pruža energiju i pozitivno utječe na naše zdravlje. Voda na prirodan način čisti tijelo od toksina, hidratizira i smanjuje nadutost. Za dodatnu korist iscijedite limun u vodu koji je bogat C vitaminom i prirodan je diuretik. Za limun se vjeruje da liječi grlobolju, mučninu, čak i zatvor.

2. Maslinovo ulje

Svi volimo maslinovo ulje da koristimo pri kuhanju, ali jeste li znali da se ono može koristiti i kao hidratantna krema za kožu tijela? Jedna od najljepših žena svijeta Sophia Loren, otkrila je u jednom intervjuu da koristi maslinovo ulje umjesto kreme za lice. Ona i danas u 82. izgleda fantastično. Držite se ekstra djevičanskog maslinovog ulja jer sadrži antioksidanse, odličan je alat za zaštitu od sunca i regeneraciju kože. Malu količinu utrljajte na lice nakon što se umijete.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija 3. Suhi šampon za kosu

Tko ima sat vremena za pranje i feniranje svakog dana? Šampon za kosu koji se ne ispire najbolje je rješenje. Poprskajte ga, prođite četkom prema van i istog momenta ćete imati čistu kosu. Ovaj preparat možete kupiti u ljekarni ili parfumeriji.

4. Krema za samotamnjenje

Većina žena izgleda bolje sa zdravim sjajem lica. Danas skoro sve kreme u sebi sadrže komponentu za samotamnjenje. Potrebno je samo pet minuta nanijeti ovaj losion, a rezultat je vaš seksi izgled.

5. Trake za izbjeljivanje zubi

Vaš osmijeh prva je stvar koju ljudi primijete na vama. Dani kad ste odlazili kod zubara radi izbjeljivanja zuba, daleko su iza vas. Sada postoje trake za izbjeljivanje koje su jednostavne za korištenje. Prije nego što idete spavati stavite trake i prve rezultate primijetit ćete nakon samo nekoliko tjedana.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija 6. 10-minutno šminkanje

Da bi izgledale sređeno nije potrebno da se šminkate po nekoliko sati. Evo nekoliko savjeta za koje vam je potrebno samo deset minuta, a izgledat lijepo i svježe tijekom cijelog dana. Puder: puder u prahu mnogo je jednostavnije nanijeti, samo je bitno odabrati odgovarajuću nijansu. Maskara: dodajte nekoliko slojeva maskare istaknuti oči. Sjaj za usne: nanesite sjajilo u nekoj jarkoj boji.

7. Oblikujte obrve

Sačuvali smo vrlo važan savjet za kraj. Nakon što otpratite djecu u školu, zakažite u najbližem kozmetičkom salonu tretman za sređivanje obrva. Obrve mogu učiniti čuda za oblik vašeg lica, mogu uzrokovati veliku promjenu u vašem izgledu. Ovaj tretman je brz i vrlo jeftin.

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0