Life&style

Sanjamo o odmoru u ovoj "kolibi" u Mrkoplju s bazenom, saunom i kino dvoranom!

Zamisli spokojno utočište u kojem su stres i burn-out riječi koje su izgubile svoje značenje - mjesto gdje se tvoje brige raspršuju zahvaljujući čistom planinskom zraku i mirisu sunca i bazena. Ovaj idilični bijeg može postati tvoja stvarnost u jedinstvenoj kući smještenoj u slikovitom mjestu Mrkopalj. Ova kuća može se pohvaliti grijanim unutarnjim bazenom, koji omogućuje ležerno plivanje u toploj vodi, čak i dok vrijeme možda nije idealno. Tu je i kino dvorana, opremljena udobnim sjedalima i vrhunskom audio-vizualnom opremom, koja nudi impresivno iskustvo gledanja filmova bez odlaska u kino. Luiv Chalet je mjesto gdje je svaki dan poziv na opuštanje.

Možda vas zanima Ova kućica od stakla nalazi se usred pustinje lave i omiljena je na Airbnb-u! Bi li se usudila provesti noć u njoj? Rubrika Life&style Life&style

Što se sve nalazi u ovoj nezaboravnoj kući?

Kuća može ugostiti do 9 gostiju zahvaljujući 3 spavaće sobe i 4 kupaonice. Može se pohvaliti spavaćim sobama s posteljinom od egipatskog pamuka, dodatnim jastucima, dekama i sjenilima na prozorima za ugodniji san. Također imaju mreže protiv komaraca i ormare za odlaganje odjeće. Kupaonice su opremljene sušilom za kosu, šamponom, gelom za tuširanje, a tu je i vanjski tuš. Kuća također ima perilicu rublja, sušilicu, glačalo i stalak za sušenje rublja.

 

Kuća ima potpuno opremljenu kuhinju u kojoj možeš kuhati sve svoje obroke. Sadrži hladnjak, mikrovalnu pećnicu, osnovno posuđe i Nespresso aparat za kavu. Kuća ima privatno dvorište i vanjski prostor s namještajem gdje se gosti mogu družiti. Uključuje i ljetnu kuhinju, roštilj i ležaljke. Parking je besplatan u sklopu objekta, a tu je i stanica za punjenje električnih vozila. Dopušten je i dugoročni boravak od 28 dana ili više.

Možda vas zanima Na otoku Krku, samo 10 metara od mora, nalazi se ova prekrasna vila koja može ugostiti čak 12 ljudi Rubrika Life&style Life&style

Dodatni sadržaji koje ima Luiv Chalet

U ovoj kući iz snova možeš se zabaviti uz HD TV od 75 inča koji dolazi uz Disney+ i Netflix. Također ima kućno kino i tematsku sobu koja dodaje jedinstvenu notu tvom boravku. Tu su i društvene igre te vanjski prostor sa spravama za igru koje su namijenjene djeci. Uz već spomenuti bazen koji se može koristiti tijekom cijele godine, u sklopu smještaja se nalaze i masažna kada i sauna.

Jedinstveni Luiv Chalet u Mrkoplju je mjesto za odmor iz snova koje ne nudi samo ljepotu prirode, već i udobnost luksuznog doma. Sa svojim vrhunskim sadržajima, savršeno je mjesto za opuštanje, zabavu i stvaranje prekrasnih uspomena. Smještaj možeš rezervirati na linku. Imaj na umu da su 2 noćenja minimum za odsjesti u ovoj kući, a dodatni benefit je njezina lokacija na koju možemo stići za samo sat i pol iz Zagreba.

Možda vas zanima Našli smo cool boutique apartmane na Airbnb-u i savršenu destinaciju za tvoje sljedeće putovanje Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @luiv_chalet_mrkopalj
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    uzivanje