Life&style

Sandra Bullock prodaje svoju kalifornijsku seosku vilu, odmah smo se poželjeli preseliti u ovu divotu

  • Slavna glumica Sandra Bullock prodaje svoj prekrasni ranč s brojnim nasadima organskog voća i povrća
  • Imanje se sastoji od tri parcele a svaka ima neku posebnost 
  • Svoje imanje u Valley Centeru, u sjevernom okrugu San Diega, Bullock stavlja na tržište za 6 milijuna dolara 

Kada pomisliš na dobitnicu Oscara Sandru Bullock, prve riječi koje ti padnu na pamet vjerojatno nisu 'organska poljoprivrednica'. Ali, to je jedna od mnogih stvari koje je radila u proteklih 13 godina, kao ponosna vlasnica ranča od 91 hektara sa stotinama organskih stabala avokada, citrusa i maslina. Međutim, tome će uskoro za nju doći kraj. Naime, svoj ranč u Valley Centeru, u sjevernom okrugu San Diega, stavlja na tržište za 6 milijuna dolara.

Sandra Bullock namjerava prodati svoju kalifornijsku farmu | Autor: Smart Realty West Smart Realty West Sandra Bullock namjerava prodati svoju kalifornijsku farmu

Možda vas zanima Kim Kardashian kupila je bivšu vilu Cindy Crawford, zavirili smo u tu divotu na obali Pacifika Rubrika Life&style Life&style

Imanje, koje je Bullock kupila 2009. godine za 2.7 milijuna dolara (oko 21 milijun kuna), sastoji se od tri parcele, svaka s nekom svojom posebnošću. 

Tri parcele, jedna velika farma

Prva parcela je srce nekretnine. Sadrži kuću na ranču izgrađenu 1990. godine, ali je poslije u potpunosti renovirana. Kuća je izgrađena u stilu hacijende te ima oko 552 kvadratna metra, četiri spavaće sobe i pet kupaonica. Nalazi se u dvorištu s fontanom i cvijećem, tipičnom za klasične španjolske domove. 

 | Autor: Smart Realty West Smart Realty West  | Autor: Smart Realty West Smart Realty West

Dizajn djeluje kao 'stara škola', s krovom od crvenog crijepa, zidovima od opeke i visokim stropovima. Ali, također ima i moderan ugođaj, s velikom kuhinjom s La Cornue asortimanom i drugim najsuvremenijim uređajima.

 | Autor: Smart Realty West Smart Realty West  | Autor: Smart Realty West Smart Realty West

 | Autor: Smart Realty West Smart Realty West

Vanjski sadržaji uključuju bazen sa slanom vodom, spa, kućicu uz bazen, solarne ploče, stanicu za električno punjenje i pomoćni generator. 

Što se tiče parcele broj 2, radi se uglavnom o zemljištu za izgradnju kuće, staje ili objekata za konje. Ta parcela ima 30 hektara i uključuje izgrađenu kuću s tri spavaće sobe i dvije kupaonice, nekoliko gradilišta, voćnjake i zemljište s navodnjavanjem spremno za sadnju novih kultura.

 | Autor: Smart Realty West Smart Realty West

Treća parcela može se kupiti zasebno

Tijekom godina je Sandra Bullock kupila brojne nekretnine - u Teksasu, na Beverly Hillsu, u Zapadnom Hollywoodu, u Malibuu, na otoku Tybee u Georgiji, kvartu SoHo na Manhattanu, Garden Districtu New Orleansa te posjeduje i skijašku kuću s jahačkim sadržajima u Jacksonu, Wyoming.

I uz svu tu jurnjavu i trgovanje nekretninama, 58-godišnja glumica glumiti u više od 50 filmova te osvojiti Oscara

Možda vas zanima Prekrasna kućica za odmor koja je bila u vlasništvu kraljice Elizabete II. može se unajmiti na Airbnb-u Rubrika Life&style Life&style
Photo: Smart Realty West

Komentari 0