Life&style

San snova: dućan alkoholnih slatkiša!

Ako je odlazak u trgovinu slatkišima u kojoj možeš jesti koliko te volja san svakog djeteta, odlazak u ovaj dućan možda je san nas odraslih žena koje smo s godinama uz slatkiše zavoljele, hm, i neke druge stvari

Zamisli trgovinu u kojoj možeš kupiti tartufe od bijele čokolade s dodatkom prosecca, gumene bombone koji su se "napili" rosea, bombone s okusom slavnog koktela Cuba Libre, šumeće bombone s okusom gina... Skroz ludo, zar ne? Ali... čiribu - čiriba! Takva trgovina i postoji, ali na našu veliku žalost samo u londonskoj četvrti Covent Garden. Ime joj je SugarSin, i jedno je od omiljenih mjesta londonskih trendsetera. 

 | Autor: instagram @sugarsin instagram @sugarsin

Nakon neobičnih spojeva koji rezultiraju vrlo cool proizvodima i mjestima (fontane s vinom, trgovine u kojoj se prodaje sve u obliku jednoroga, Kinder Bueno sladoleda...) na redi je i prodavaonica alkoholiziranih slatkiša. Da se podsjetimo da je moguć mali odmak od svakodnevice i uživanje u dva slatka grijeha odjednom - alkoholu i slatkišima. Pardon, alkoholnim slatkišima.

 | Autor: instagram @sugarsin instagram @sugarsin

Za trezvenjake i one koji ne vole alkohol (ili slatkiše) miješati s ičim prodavaonica SugarSin doskočila je i tome! Na njezinim se policama nalaze i bezalkoholni kolačići s neodoljivom mješavinom morske soli, lizalice s prirodnim okusom jagode, bombončići u obliku miševa - nadamo se ne i okusa miševa! Preslatko! Baš poput moderne verzije tvornice Willyja Wonkea iz Čarlijeve tvornice čokolade s toliko različitih vrsta slatkiša, londonski SugarSin je pravo šećerno carstvo odraslih djevojčica.

 | Autor: instagram @sugarsin instagram @sugarsin

Osim prodavaonice, brend SugarSin ima i on line prodaju, te su njihovi slatkiši dostupni na više lokacija u londonskim robnim kućama. A kakve su cijene?

Možda vas zanima Nova fora s džinom: uskršnje jaje Rubrika Life&style Life&style

Za 100 grama gumenih bombona s okusom prosecca ili gina bi trebala izdvojiti do 30 kuna, za staklenku šumećih gumenih bombona s okusom rosea 50-ak kuna, dok ćeš za tartufe od gina i čokolade morati dati oko 60 kuna. U svakom slučaju veselimo se ovakvom poduzetničkom duhu na gastro sceni i apeliramo da se nešto slično otvori i kod nas!

 | Autor: instagram @sugarsin instagram @sugarsin

Photo: instagram @sugarsin
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar keke38

    keke38

    Predobro izgleda ova trgovina, bilo bi super da se i kod nas nešto takvo otvori ;)