Life&style

Nova fora s džinom: uskršnje jaje

Nakon kuglica za bor ispunjenih džinom, ovo je, ako dobro razmislimo, zapravo bilo i očekivano. Bez džina ne može proći ni jedna sezona, nijedan praznik. Samo da nas zeko ne pretekne u potrazi za jajetom s džinom

Ako si mislila da je ovo prvotravanjska šala (znamo da znate kako ove godine Uskrs pada na 1. april), u krivu si. Naime, genijalci iz firme Edinburgh Gin Distillery znaju da je za preživljavanje blagdana ponekad potrebno nešto više od čokoladnog jajeta. Zato su doskočili tom problemu i dizajnirali savršeni set - malu bocu gina (samo 0.05 L :) i prekrasno čokoladno jaje. Tako da više ne moraš birati hoćeš li pokloniti ili slatko ili alkohol nego možeš oboje.

Možda vas zanima Izabrali smo najbolji gin tonik u gradu! Rubrika Life&style Life&style

Ovaj preslatki paket dolazi u kombinaciji mliječne čokolade i dvije vrste džina. Trenutačno nije dostupan, jer su paketi s ginom od rabarbare i đumbira ili džin od bazge već rasprodani! Mali slatki paket dođe nemalih 13 funti, ili 109 kuna, doduše!

Tvrtka Edinburgh Gin Distillery već je od prije poznata po svojim poklon paketima. Tako su za izbacili prigodni džin za Valentinovo - u pink boji kao i razne božićne pakete. Kao što smo nekoć skupljali Pokemone koje "moramo skupiti sve", to sada možemo reći i za ove preslatke bočice. Živjeli!

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0