Life&style

Samo 8 tjedana nakon trudnoće ona izgleda OVAKO

Svačije tijelo je drugačije, a to potvrđuje i ova žena koja je već nekoliko puta posvađala Internet

Kako se razlikuju trudnoće, tako se razlikuju i tijela, a za Sarah Stage to znači da će nakon poroda imati tek nešto manje čvrste trbušnjake. Ludo, zar ne? Ova fitness influencerica već je nakon 8. tjedna od poroda svog drugog sina, Logana, pokazala svoje isklesano tijelo u bikiniju na Instagramu. Naravno, mnogi su pitali - ma kako je to moguće?! Sarah je bila otvorena za pitanja, pa je objasnila kako se nije vratila svojem rigoroznom režimu vježbanja, štoviše ne radi ni kardio jer joj ožiljak od carskog reza još nije zacijelio. Ipak, doji, uzima suplemente za dojenje i pridržava se određene dijete. 

Uz to nadodala je da se veseli vratiti vježbanju i malo poraditi na guzi koju je, kaže, porodom malo izgubila, ali da se prije svega ograđuje od internet hatera koji su je i tijekom prošle trudnoće zaista imali na zubu. "Kad si mama, prije svega želiš da ti je dijete zdravo, a sve ostalo je sekundarno", zaključila je. Ipak, mišljenja su ponovno bila podijeljena pa su je neki kudili i zgražavali se, dok su drugi podržavali njenu odluku i želju za zdravljem uz fit tijelo. 

Prošlog kolovoza Sarah je ponovno postala "poznata na Internetu" kada su njen selfie s trbuhom u 8. mjesecu trudnoće prenijeli skoro svi svjetski mediji. U čemu je fora? On izgleda totalno ravno! Ključ njena izgleda leži u rigoroznom vježbanju i planu prehrane tijekom trudnoće, uz kojega se lako vrati na stare staze nakon poroda. Iako ljudi prebrzo zaključuju kako je opsjednuta sama sa sobom, Sarah kaže da je opsjednuta tim da ima zdravo tijelo i zdrav duh, što će njoj i njenom djetetu omogućiti najbolju moguću kvalitetu života. 

Photo: Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • julija37

    Naravno da je opsjednuta sama sobom!