Life&style

Šalice za zaljubljene s dizajnerskim potpisom

Izabrati savršen dar za one koje volimo nije nimalo lak zadatak. Uz obaveznu estetiku i funkcionalnost, ipak je najbitnije da poklon govori koliko nam netko znači. Napokon smo pronašli idealno rješenje - neobične interaktivne šalice!

Svi znamo da se, kada smo zaljubljeni, pretvaramo u djecu. Smijemo se glupostima, imamo leptiriće u trbuhu i crvenimo se bez razloga. “ParŠalica” najnovija je kreacija poznatog brenda VIL*e, koja će zasigurno probuditi još poneke djetinjaste igre u vama.

 | Autor:

Šalice u paru stoga su idealan poklon za zaljubljene. Ovi praktični predmeti, osim što služe svojoj primarnoj funkciji, ostvarit će i moment komunikacije i povezanosti između sretnog para. Kreativne dizajnerice ovog popularnog brenda osmislile su čak tri različite kreacije.

PariGami su dvije šalice međusobno povezane uputama za slaganje origami srca. U njima dolaze dvije vrećice čaja - svaka u jednoj šalici, dok su končići na kojima čajevi vise pričvršćeni u jedno origami srce. Forma srca sadrži i mali džep, u kojemu se nalazi ljubavna poruka!

 | Autor:

ParoSmjerka šalice međusobno su povezane velikom osmosmjerkom, koja se proteže preko obje šalice. Uz njih dolaze dva podmetača s riječima koje treba pronaći unutar osmosmjerke. Pojmovi su naravno vezani uz ljubav. Par se tako može zabaviti tražeći riječi na zajedničkoj osmosmjerki, dok svatko ima svoj popis pojmova.

ParuPari šalice ukrašene su grafikom koja prikazuje končiće od čaja. Svaka od tih markica ima svoju riječ - na jednoj šalici su to glagoli, a na drugoj dijelovi tijela. Nakon što stavite čaj u šalicu i prebacite pravi končić preko ruba, slučajnim odabirom odredit ćete što trebate učiniti kojem dijelu tijela. Dakle, jedna osoba će dobiti primjerice glagol “poljubiti’’, dok će druga osoba dobiti riječ ,,obraz’’. Ostalo je lako - poljubite partnera ili partnericu u obraz!

Cijena šalica je 80 kn za par, a možete ih naručiti preko Facebook stranice grupe Dizajn Vil*e.

U galeriji pogledajte kako izgledaju kreacije ParŠalica...

 

Photo: None

Komentari 0